Julestjernene gleder seg

Bilde av Helene Bøksle ute på en strand


I november og desember fylles Kilden med kjente og kjære juleartister. Hva gleder de seg til selv? 

For meg er Kilden en scene der jeg føler meg hjemme, og som jeg har et slektskap til,
sier Helene Bøksle som er klar for julekonsert søndag 15. desember.

Hva er det beste med julekonsert?

– De magiske øyeblikkene som oppstår under en konsert. Jeg har et oppriktig ønske om å nå frem til folks hjerter, og det å få lov til å være en del av folks juletradisjoner år etter år gjør meg glad og ydmyk.

Fineste julesang?

– Det er svært mange vakre julesanger, men en av mine favoritter er Mitt hjerte alltid vanker. Den favner julens budskap på en så inderlig og vakker måte, samtidig som den bærer et budskap om å se det store i det lille.

Kilden som konsertlokale?

– Jeg var med på åpningen av Kilden, og har jevnlig hatt konserter og forestillinger her. For meg er Kilden en scene der jeg føler meg hjemme, og som jeg har et nært slektskap til – både som konsertlokale og personene som jobber der. Flere av dem har fulgt meg siden jeg var en liten jente, og trodd på meg.

(mer…)