“…like til Betlehem” har solgt 10 000 billetter

forestillingsplakat

– Dette er jo bare helt fantastisk! Det er så mange som har lagt ned en kjempeinnsats i dette, og da er det utrolig motiverende med en så stor interesse fra folk som har lyst til å se forestillingen, sier regissør Line Key Graarud, som har vært involvert i arbeidet med «…like til Betlehem» siden 1996 som inspisient og regiassistent, men i år har regiansvaret sammen med Ingunn Olsen Høgetveit.  

Line Key Graarud

BEARBEIDET VERSJON

Den tradisjonsrike forestillingen har i år blitt bearbeidet av fagmiljøer i Kilden teater og konserthus, og vil fremstå i en ny og oppfrisket versjon. Men regissøren understreker at det blir en gjenkjennbar forestilling skal ha premiere 24. november.

– Historien er den samme, og det er en hel masse gjenkjennelige elementer fra tidligere oppsetninger. Men vi har vært så heldig at vi har kunne benytte den fantastiske kompetansen både fra verkstedene i Kilden og fra de som jobber med innholdet i forestillinger her på huset. Så det blir veldig gøy å kunne presentere en frisk og bearbeidet versjon til publikum i år, sier Key Graarud.

Bilde fra en tidligere oppsetning:

SIDEN 1985

«…like til Betlehem» startet som en enkel juleavslutning på Lovisenlund skole i 1985 og har utviklet seg til en helaftens musikalforestilling som har blitt en publikumsfavoritt på Sørlandet. Når forestillingen settes opp i Kilden, er det som en samproduksjon mellom Kilden Teater og Stiftelsen Like til Betlehem. Den involverer barneskuespillere, ungdomsskuespillere, solister, profesjonelle sangere og dansere og nydelig musikk og spilles i Kilden frem til 20. desember.

Hør “…like til Betlehem”-låta I stallen: