Praktisk informasjon

Adresse

Kilden teater og konserthus
Sjølystveien 2, 4610 Kristiansand

E-post: post@kilden.com
E-post: billett@kilden.com
Org.nr 986 471 839

Se våre åpningstider her

Sentralbord: Tlf. 905 81 111

Slik finner du oss

Kilden teater og konserthus ligger på Odderøya, sør for Kristiansand sentrum og like ved Fiskebrygga.
Se kart.

Parkeringshus ligger bak kilden

Kilden parkeringshus driftes og eies av Kristiansand kommune.

Kommer du til Kilden i bil, bør du beregne god tid til parkering i parkeringshuset, til tider kan det oppstå kø. Parkeringshus er lokalisert i umiddelbar nærhet til Kilden teater og konserthus, med innkjøring fra Sjølystveien. Parkeringshuset har 400 døgnåpne parkeringsplasser over fem etasjer, inkludert ti ladeplasser til elbil (type 2). Grønn kontakt står for ladestasjonene.

Last gjerne ned EasyPark-appen og betal med telefonen for å spare tid. Kildens P-hus har kode 7083.

I første etasje finnes en avlåst og videoovervåket parkering for sykler. For å få tilgang må man registrere seg ved å ringe Kristiansand Parkering på 38 12 97 00 (hverdager kl. 08.00–15.00).

Dersom Kilden p- hus er fullt, er det mulig å parkere på Odderøyaflaten, Odderøyaveien 22. Her er 60 parkeringsplasser. Se Kristiansand kommunes nettsider

Saler

Kilden rommer fire saler:

  • Konsertsalen har 1031 seter.
  • Teater- og operasalen har  653 seter.
  • Multisalen har 220 seter.
  • Intimsalen har 100 seter.

Servering

Vår restaurant, Frihavn, ligger i sørenden av Kildens publikumsfoajé, og tilbyr smakfulle retter fra en rikholdig meny. Vår foajébar er det naturlige møtestedet i Kilden og byr på et rikt utvalg av drikke og lett mat. Bestiller du drikke i baren før forestillingen, setter vi det klart til deg i pausen. Drikke kjøpt i foajébaren kan tas med inn i salen.

Høreapparat

For hørselshemmede har Kilden et FM-basert anlegg fra Phonak, som benyttes i alle våre fire saler. Dersom man ikke har FM-sender på høreapparatet, kan man få låne en mottaker i billettkontoret i foajéen. Mottakeren er liten og diskret, og henges rundt halsen. Man setter så høreapparatet på T og får sin egen lokale teleslynge.

Rullestolbrukere

Kilden har heis for våre besøkende som er bevegelseshemmede. Salene har egne plasser for rullestoler. Ved behov for bistand kan du kontakte billettkontoret eller en av våre ansatte i foajéen. Rullestolplass bestilles ved å kontakte vårt billettkontor. Der kan man også bestille billett til ledsager med ledsagerbevis.

Kleskode

Det er ingen kleskode på forestillinger eller konserter.

Garderobe

Vi har to garderober i Kildens foajé hvor besøkende kan henge fra seg ytterklær. Her finner du også våre toaletter.

Sen ankomst

Alle våre arrangement begynner presis. På enkelte arrangementer vil det ikke være mulig å komme inn i salen etter at dørene er lukket.

WIFI – Trådløst internett

Vi tilbyr gratis trådløst internett for våre gjester.