Sheherazade i pressen

På turné ute i Agder ble familieforestillingen Sheherazade – og ordet som varte i 1001 natt en magisk teater-opplevelse for store og små. I desember spilles forestillingen i Kilden. 

Setesdølen: «Ei strålande oppleving for små og store»

– Dei leverte alle ei drivande framføring med ein intensitet som var med på å forsterke spenninga i rammeforteljinga. I tillegg kom så den utsøkte scenografien, kostyme med klesplagg som fekk eit entusiastisk publikum midt i Setesdal til å drøyme seg vekk til arabiske sultantelt eller i alle fall til eitt eller anna av austens eventyrlege hoff.

Les hele saken her (abo)

Birkenesavisa: «Suksess med to fulle hus»

– I en sirkel rundt skuespillerne var det plassert et drøyt dusin med transparente tekstilfelt. Med skyggefigurer – og bruk av ganske enkelt, men virkningsfullt baklys – fikk publikum gjennom hele oppsetninga oppleve deler av historiene som skyggeteater. En fascinerende kontrast i samspill fra og med skuespillerne. (…) Det ble en ubetinga suksess. 

Les hele saken her (abo)

Lyngdals Avis: «Engasjerer publikum fra de yngste til de eldste»

– Historiene er fulle av magi og eventyrfigurene som bare finnes i 1001 natt. Med skyggespill, mimikk og innlevende fortellerteknikk klarer de tre skuespillerne å engasjere publikum fra de yngste til de eldste. 

– Det gøyaleste var når den skumle ånden kom opp av flasken, men det var ikke noe skummelt, bare gøy. – Emil Fuglestveit (10)

Les hele saken her (abo)

I desember spiller denne fortryllende familieforestillingen i Kilden teater og konserthus.