UngdomsKilden søker nye elever

Bilde av et bygg med store glassflater og bølgete tak i sol og lette hvite skyer på blå himmel.

UngdomsKilden er et talentutviklingsprogram for teaterinteressert ungdom mellom 13 og 19 år. Vi har ledige plasser og inviterer derfor til en workshop for deltakere født mellom 2003 og 2008.

Gjennom profesjonell undervisning og praktisk sceneerfaring, skal UngdomsKilden bidra til å utvikle og rekruttere flere lokale, profesjonelle scenekunstnere som kan fylle regionens scener med nytt innhold og nye uttrykksformer.

I tillegg til undervisning får elevene delta i workshops og oppsetninger med andre scenekunstnere og skuespillere. Programmet gir elevene et godt grunnlag for å søke seg videre til formell skuespillerutdanning. 

UngdomsKilden har undervisning hver torsdag og oppmøte er obligatorisk.
Gruppe 1: kl. 16:30-19:00
Gruppe 2: kl. 19:00-21:15 

I tillegg til ordinær undervisning kan det bli satt opp helgeøvinger ved behov.
Når UngdomsKilden er med i større oppsetninger må det påregnes perioder med øving hver dag. 

UngdomsKilden har en semesteravgift på 750 kroner.

Workshop med opptak holdes i Kilden 11. og 12. september 2021. 

Søknadsfrist: 30. august


For spørsmål kontakt: ungdomskilden@kilden.com

 

Om Kilden teater og konserthus

Kilden teater og konserthus i Kristiansand er Norges nest største scenekunstinstitusjon og et av Nordens mest spennende miljøer for profesjonell scenekunst og musikk. Kunsthuset rommer Kristiansand Symfoniorkester, Kilden Teater, Kilden Opera, Kilden Kultur og en nyskapende utføring av den sosiale siden av samfunnsoppdraget gjennom Kilden Dialog. I samspill med hverandre representerer de et kulturelt tilbud uten sidestykke. Hvert år opplever i underkant av 200 000 publikummere om lag 850 konserter, forestillinger og arrangementer i Kilden, utført av et mangfoldig lag som i 2020 representerte 238 årsverk og 24 nasjonaliteter.