UngdomsKilden søker nye elever

Påminnelse tekst i bildet: Søknadsfrist til UngdomsKilden 24 mai.

UngdomsKilden er et talentutviklingsprogram for teaterinteressert ungdom mellom 13 og 19 år. Vi har ledige plasser og inviterer derfor til en workshop for deltakere født mellom 2006 og 2011.

Gjennom profesjonell undervisning og praktisk sceneerfaring, skal UngdomsKilden bidra til å utvikle og rekruttere flere lokale, profesjonelle scenekunstnere som kan fylle regionens scener med nytt innhold og nye uttrykksformer.

I tillegg til undervisning får elevene delta i workshops og oppsetninger med andre scenekunstnere og skuespillere. Programmet gir elevene et godt grunnlag for å søke seg videre til formell skuespillerutdanning. 

UngdomsKilden har undervisning hver torsdag mellom 16.30 og 21.30, 2,5 time pr. gruppe. All undervisning er obligatorisk.

UngdomsKilden er en del av Talent Sør – teater; Kilden og Knudens teaterfordypning. Gruppene i teater fordypningen (Musikal kompaniet, UngdomsKilden og Teaterfordypning) møtes jevnlig til felles aktiviteter og faglig påfyll i Knuden eller Kildens lokaler Knuden.

Workshop med opptak holdes i Kilden 8. og 9. juli 2024.

Søknadsfrist: 24. mai


For spørsmål kontakt: ungdomskilden@kilden.com

 

Om Kilden teater og konserthus

Kilden teater og konserthus i Kristiansand er Norges nest største scenekunstinstitusjon og et av Nordens mest spennende miljøer for profesjonell scenekunst og musikk. Kunsthuset rommer Kristiansand Symfoniorkester, Kilden Teater, Kilden Opera, Kilden Kultur og en nyskapende utføring av den sosiale siden av samfunnsoppdraget gjennom Kilden Dialog. I samspill med hverandre representerer de et kulturelt tilbud uten sidestykke. Hvert år opplever i underkant av 200 000 publikummere om lag 850 konserter, forestillinger og arrangementer i Kilden, utført av et mangfoldig lag som i 2020 representerte 238 årsverk og 24 nasjonaliteter.