D.D.E. til Kilden for første gang

Bilde av DDE

Ett av landets mest folkekjære band de siste tiårene, D.D.E. besøker Kilden teater og konserthus for aller første gang når de kommer til Kristiansand 16. november. Det forventes stor interesse fra publikum.

– Kilden Kultur har som mål å gi publikum et bredt tilbud, og vi vet det er mange som er glade i D.D.E. på Sørlandet. Jeg er ganske overbevist om at vi kan glede oss til en sal full av glade publikummere når D.D.E. kommer på besøk, sier leder for Kilden Kultur, Daniel Stamnes.

Denne høsten legger et av landets mest folkekjære band ut på veien med en konsert litt utenom det vanlige. Forestillingen «D.D.E. – GRAITEST HITS» inneholder et bredt utvalg av bandets kjente og kjære låter, servert i tospann med historier fra over 30 år på veien.

Lang karriere

– Det vil bli presentert låter fra hele bandets lange karriere, og noe som publikum alltid setter pris på med D.D.E. er jo historiene som fortelles i løpet av konserten. Her har de jo også en del å ta av, humrer Stamnes.

I over 30 år har D.D.E. laget låter, spilt og underholdt for det norske folk. Tre–fire generasjoner har sunget med, danset, ledd og grått. I heimen, i bilen, i båten, på hytta, og ikke minst på festivaler og på festlokaler. Nå legger folkefavorittene for første gang ut på en landsdekkende kulturhusturné, der ikke bare hitlåtene, men også noen av de litt mindre spilte perlene fra katalogen får skinne.

Billettsalget åpner fredag 1. mars klokken 10.00