ENSOMT JULETRE SØKER GAVER

Barn pynter juletre

Mange har det trangt om dagen, spesielt nå før jul. Ressurssenteret Unik hjelper utsatte familier i Kristiansand melder om en stadig økende pågang, spesielt fra barnefamilier.

Over 2500 barn og unge lever i fattigdom i Kristiansand, og juletiden kan for mange være tøff. Ikke alle foreldre har mulighet til å kjøpe gaver til sine barn, og Ressursenteret Unik opplever hvert år stor pågang fra familier som søker hjelp.

Fra og med i dag vil det stå et ensomt juletre i foajeen i Kilden teater og konserthus. Her kan alle som har mulighet komme innom for å legge en gave under treet. Gavene gis til Ressursenteret Unik som distribuerer gavene videre, og er øremerket barn og unge som lever i vanskeligstilte familier.

Barn pynter juletre

Vi fikk hjelp av teatergruppen fra Unik til å pynte treet i foajeen

Vi har hatt besøk av teatergruppen fra Ressursenteret Unik som har pyntet Kildens juletre med stor iver og entusiasme. Nesten 200 julekuler ble hengt opp av ivrige barnehender, til stor glede for alle oss som jobber i Kilden. Treet står nå i all sin prakt i foajeen og er klar for å motta julegaver.

Har du mulighet til å bidra, kan det gjøres på følgende måte:

  • Kjøp en gave og pakk den inn. Skriv gjerne en lapp på med informasjon som beskriver hvilken alder eller hvilken interesseområde gaven kan passe til.
  • Tenk på at gaven kan være noe et barn vil ha og ønsker seg. Det kan gjerne være en opplevelse!
  • Lever julegaven under juletreet i foajeen i Kilden teater og konserthus frem til 22. desember.
  • Gaven må være ny.

Vi håper du vil være med å bidra til å gjøre julen litt hyggeligere for familier som trenger det litt ekstra.