Fem ekstraforestillinger av “…like til Betlehem”

forestillingsplakat

 I en tid der vi vet publikum kjøper billetter på et senere tidspunkt enn tidligere år, er det veldig gledelig at vi nesten er utsolgt allerede i oktober. Det sier litt om publikumsappellen denne forestillingen har, sier salgs og markedssjef i Kilden teater og konserthus, Janneke Aulie.

Ved lansering ble det satt opp 18 forestillinger i perioden til 24. november til 17. desember. Allerede midt i oktober var mer enn 80 prosent av de tilgjengelige billettene revet bort. Derfor settes nå opp hele fem ekstra forestillinger i spilleperioden. Aulie har tro på at også disse billettene skal få bein å gå på.

Stor pågang

Vi har fått inn en masse henvendelser fra folk som har etterlyst ekstraforestillinger, så jeg er ganske sikker på at mange blir glade nå, smiler Aulie.

De nye «…like til Betlehem»-datoene er som følger:
11. desember (kl 17.30),
14. desember (kl 17.30),
17. desember (kl 14.00),
18. desember (kl 17.30)
20. desember (kl 17.30).

Publikumsfavoritt siden 1985

I 37 år har Asbjørn Arntsens julemusikal «…like til Betlehem» blitt spilt på ulike scener i Kristiansand og rundt omkring i Norge. «…like til Betlehem» startet som en enkel juleavslutning på Lovisenlund skole i 1985 og har utviklet seg til en helaftens musikalforestilling som har blitt en publikumsfavoritt. Når forestillingen settes opp i Kilden, er det som en samproduksjon mellom Kilden Teater og Stiftelsen Like til Betlehem. Den involverer barneskuespillere, ungdomsskuespillere, solister, profesjonelle sangere og dansere og nydelig musikk som sammen skaper en flott førjulopplevelse for hele familien.