Jeg klarer meg? – En forestilling om det å være en pårørende til en rusavhengig.

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

En forestilling laget på bestilling og i samarbeid med organisasjonen Håp og NKS veiledningssenter for pårørende.

Unggutten Mons har en storebror som sliter med rus. Vi følger Mons historie, hans betraktninger, følelser, oppturer og nedturer, ved det å være så nær, men likevel så fjern. For Mons klarer seg jo… eller?

Handlingen skjer i skjæringspunktet
-mellom scene og skjerm,
-mellom gutt og verden,
-mellom humor og alvor.

Forestillingens kjernemålgruppe er ungdommer, pårørende og fagfolk, men den er høyst aktuell for alle å se! Vårt budskap er å belyse hvordan det er å være en pårørende, men også hva mennesker rundt vedkommende kan gjøre for å hjelpe.

Forestillingen har blitt laget med bred publikumsappell, som en del av bevisstgjøringen rundt pårørendearbeidet til NKS veiledningssenter for pårørende.

På scenen står Tropp3, et teaterkompani bestående av Christer Prosgaard-Sundstøl, Inger Marie Lohne og Kristian Lohne. De har som mål å skape forestillinger med høy kunstnerisk kvalitet og innhold som formidler viktige budskap på en spennende og variert måte.

Tropp3

Tropp3, er et teaterkompani bestående av Christer Prosgaard-Sundstøl, Inger Marie Lohne og Kristian Lohne. Tropp3 ble dannet i okt 2020, på oppfordring fra organisasjonen Håp, og NKS veiledningssenter for pårørende, for å produsere en forestilling som retter seg mot pårørende til rusmisbrukere.

Christer Prosgaard-Sundstøl

Christer er fra Vennesla, men bosatt i Kristiansand. Han er skuespiller, og spesialist innenfor improteater. Han har figurert i improgruppen «Bare Flaks» siden dens oppstart i 2012. Han er også teaterinstruktør og regissør.

Inger Marie Lohne

Inger Marie er bosatt i Mandal. Hun er sanger, teaterinstruktør og regissør, sanglærer og jobber mye med musikk og teater for barn og unge i regionen.

Kristian Lohne

Kristian er gift med Inger Marie og bor i Mandal. Han er musiker, musikkprodusent, men også lydtekniker og spesialist på bildeproduksjoner og jobber til daglig i bildeseksjonen i Kilden teater og konserthus.

Kjøp billetter

Forslag til deg

Et tysk liv av Christopher Hampton

5. sep 2024

KJøp

Oidipus/Antigone

6. sep 2024 - 4. okt 2024

KJøp

Riksteatret: Bare Elling

15. sep 2024