Gregory Porter kommer 3. september

Bilde av smilende artist

I forbindelse med Kildens 10-årsjubileum er en av verdens store stemmer invitert til Kristiansand og Norge. Gregory Porter er en av vår tids mest suksessfulle, mannlige jazzvokalister og har blant mange store artister samarbeidet med Stevie Wonder, Disclosure, DJ Claptone, Sam Smith og Jeff Goldblum.

To ganger har han vunnet GRAMMY-prisen for beste jazzvokal-album. 5. november i fjor kom albumet “Still Rising” ut, et album som inneholder en rekke høydepunkter fra Porters karriere, inkludert duetter med artister som Moby og Jamie Cullum. 

Konserten i Kilden tar utgangspunkt i Gregory Porters arbeid inn mot Nat King Cole’s fantastiske musikalske verden. Oktober 2017 ga Porter ut CDen ”Nat King Cole & Me”, hvor gjør han et dypdykk i den legendariske sangerens låter, musikk som har hatt stor innflytelse på Gregory Porters egen karriere.

3. september blir dermed en av de store markeringene i Kildens 10-årsjubileum. Foruten konserten med Porter og KSO, vil det bli live-musikk i foajéen, rød løper og feststemning fra begynnelse til slutt.