Igjen klart for Musikksalongen

Portrettbilder av tre menn i en bildecollage

I 2020 etablerte vi det populære konseptet Musikksalongen med NRKs musikk-guru Sigbjørn Nedland. Tirsdag 9. februar er det klart for årets første utgave.

Musikksalongen inneholder hver gang et musikkhistorisk dypdykk ved Sigbjørn Nedland, en matrett som passer til dagens tema, men også en unik gjest hver gang. Begge utgavene av Musikksalongen i 2020 ble utsolgt i en fei.

Denne gangen er det konsertarrangør Jan Kenneth Transeth fra Dirty Old Town som blir intervjuet av Kildens Kjetil Nordhus.

Populært konsept

Daniel Stamnes i Kilden Kultur er svært fornøyd med etableringen av et nytt musikalsk og sosialt konsept i Kilden:

– Spesielt moro var det da vi under første utgave av Musikksalongen annonserte at billettene til oppfølgeren var lagt ut samme dag. Da publikum forlot Kilden den kvelden var også andre utgave helt utsolgt, sier Stamnes.

Frihavn og Multisalen

Grunnet smittevernsrestriksjoner vil tirsdagens utgave av Musikksalongen bli gjennomført på en annen måte enn tidligere.

For de som har billetter til mat, kan denne nytes i Restaurant Frihavn fra klokken 18.30. Resten av opplegget vil bli avholdt i Multisalen med faste seter fra klokken 20.00.