Teateråret 2024

Kilden teater inviterer til storslått lansering
Bilde fra teaterlanseringen for 2023
Bilde fra fjorårets teaterlansering.

Hvilke stykker vil bli å finne på teaterscenene i Kilden teater og konserthus neste år? 18. oktober inviterer vi til storslått programlansering.  

Dette har blitt et viktig arrangement for Kilden Teater de siste årene, og vi har sett stadig større interesse for å være til stede både fra trofaste publikummere og de som kanskje bare er nysgjerrige, sier kommunikasjonsrådgiver Kjetil Nordhus, som skal lede arrangementet fra scenen. Allerede har nærmere 400 publikummere hentet ut billetter til lanseringen.

Aktuelle navn

Kilden Teater lokker med aktuelle skuespillere, regissører og andre overraskelser når programmet for 2024 skal lanseres. Og tradisjonen tro vil dette også bli første gang sesongens kunstplakater blir å se. Denne gangen er plakatserien laget av en ung, fremadstormende kunstner fra Sørlandet, og vi gleder oss stort til å vise frem plakatene, som vi er utrolig stolte av.  

Minglefest 

Etter selve programlanseringen i Teater- og Operasalen, inviteres publikum til minglefest i foajéen med noe godt i glasset og enkel servering. Her vil også aktuelle personer i teateråret 2024 være til stede, og Nordhus tror at også den uformelle delen av lanseringen kan være viktig.  

— Dette har de siste årene vært en skikkelig hyggelig del av kvelden, der forholdene har blitt lagt til rette for at både de involverte i forestillingene og de som vil komme og se på kan glede seg til noe sammen, sier Nordhus, som ikke ønsker å røpe sine personlige favoritter for sesongen 2024.  

Se invitasjonsvideo fra skuespiller Elias:

— De som møter opp 18. oktober vil få servert nok om hver forestilling til å gjøre opp sin egen mening, avslutter han.  

Vi ønsker alle hjertelig velkommen! Teaterlanseringen er gratis for publikum, men det må tas ut gratisbillett for å få adgang til arrangementet. Gratisbillett kan hentes ut her:

Kvinne med kostyme
Kjetil Nordhus skal lede teaterlanseringen.