kirketak fra innsiden med vakre utskjæringer

Konserten begynner kl 14.00

Denne ettermiddagen på Gimle gård får du høre de to etablerte ensemblene Duo Totakt og Trio Morild hver for seg og i samspill som kvartett. På programmet står Bjarne Brustads “Capricci” for fiolin og bratsj, Ernö Dohnanys “Serenade i C for stryketrio” og Dimitri Schostakowitschs strykekvartett nr.7. Felles for alle tre verk er det folkloristisk-humoristiske i det musikalske uttrykket. Men mens Brustads “Capricci” beveger seg mer inn i et moderne folkemusikk-tonespråk holder seg Dohnany til de romantiske harmoniene. Schostakowitschs kvartett nr.7 er den korteste av alle hans kvartetter, men med musikalske ideer og innfall som hadde vært mange nok til en hel sinfoni! Konserten er I samarbeid med Musikkens Venner Kristiansand.

Dørene åpner for billettkjøp kl 13.30

Ordinær pris: 150 kr

Familiepris: 350 kr

Barn/ungdom: 50 kr

To kvinner i sminkerommet
Armando Toledo Aribu (fiolin), Andrea Christiane Berglihn (fiolin), Kjell Åge Stoveland (bratsj) og Leonardo Sesenna (cello).

Program:

Bjarne Brustad: Capricci for fiolin og bratsj (1931)   

Ernö Dohnany: Serenade in C op.10 for stryketrio (1902)        

Dimitri Schostakowitsch: Strykekvartett nr. 7 in fis-moll, op.108 (1960)     

Kristiansand Symfoniorkester (KSO) er et av Norges syv profesjonelle symfoniorkestre og består av 71 heltidsansatte musikere. KSO er et ungt og vitalt ensemble i sterk utvikling og har ansatte fra 17 ulike nasjoner.