Klart for jubileumsfester i januar

tre plakater

Kilden teater og konserthus fyller ti år i 2022, og starter jubileet med tre store «bursdagsfester» på tre lørdager i januar. Den amerikanske dobbelt-Grammy-vinnende sangeren Gregory Porter er en av dem som kommer til Kristiansand.

– Jeg synes det er fantastisk å få en sånn kapasitet til Kristiansand for å markere at Kilden har eksistert i ti år. Det skjer en hel masse store ting i hos oss i 2022, men vi har bestemt å lage disse tre store festene i januar for å sparke det hele i gang og vi håper å feire de ti første årene sammen med folk fra hele regionen, sier direktør i Kilden teater og konserthus, Harald Furre.

Jubileumsfester for alle

De tre jubileumsfestene finner sted 15., 22. og 29. januar. Det hele sparkes i gang med «SuperMegaFest» for barn, med besøk av Superbandet, Absence Crew, Baldrian og Musa, gjester fra NRK Super og både små og store overraskelser.

«Block Party» er kvelden der Kilden blir fylt med liv, lyd, dans, kunst, musikk og street food i en innendørs gatefest som toppes med den tyske viral-sensasjonen og techno-korpset (!) MEUTE. Det blir også besøk fra den danske power-houseduoen RKDIA og en rekke andre innslag.

29. januar er det klart for festaften med Gregory Porter og Kristiansand Symfoniorkester. Festen starter i det publikum kommer inn i Kilden, og varer lenge etter at konserten er ferdig.

Regionalt fokus

Kilden teater og konserthus vil i månedene fremover presentere en rekke store og små høydepunkter for befolkningen i Agder gjennom jubileumsåret 2022. Blant annet vil hele programmet til Kilden Teater vil bli offentliggjort 3. desember. Det inneholder blant annet en storsatsning relevant for en stor andel av befolkningene i fylket:

– Vi har de siste årene hatt et ekstra fokus på å bli mer relevante for enda flere folk i fylket vårt. Jeg gleder meg spesielt til å dele denne forestillingen med befolkningen i Agder, sier Furre hemmelighetsfullt.