Klart for Palmesus Classics i november

Grafisk element med runde bilder av artister. Tekst og log for Palmesus Classics

12. og 13. november er det klart for andre utgave av Palmesus Classics i Kilden. Det blir en stjernespekket helg, med artister som Gabrielle, Timbuktu og Julie Bergan på scenen sammen med Kristiansand Symfoniorkester.

Billetter i salg nå!

Tshawe fra Madcon, Isah og Raylee samt JCY-medlem Patski Love kommer også til Kristiansand i november. Christine Dancke er konferansier, mens Lars Erik Gudim er dirigent.

Direktør i Kristiansand Symfoniorkester, Geir Rebbestad, gleder seg til å bygge videre på suksessen i fjor. Da var det første gang Palmesus Classics ble arrangert i Kilden.

– Veldig mange av musikerne syntes dette var en artig opplevelse sist gang, og jeg tror vi går en storslått helg i møte i november, sier Rebbestad.

Musikk og moderne kunst

Verkene som fremføres har blitt arrangert av fire ulike norske komponister, og originalartistene bak låtene er verdensnavn som Adele, David Guetta, Beyoncé, Michael Jackson og Daft Punk.

Også i år er Sørlandets Kunstmuseum en samarbeidspartner, og det blir via LED-skjermer presentert et digitalt show der musikk møter moderne kunst.