Kommende konserter nå i salg

Smilende mann

Allerede i konsertene torsdag 11. og fredag 12. februar presenterer Kristiansand Symfoniorkester en virkelig publikumsfavoritt i pianist Håvard Gimse (bildet).

Billetter er nå tilgjengelig til de kommende konsertene i februar og mars. På grunn av begrenset kapasitet, blir det gjennomført flere dobbeltkonserter i tiden fremover.

Tålmodig publikum

– Vi er strålende fornøyde med å se ut til å kunne presentere et så fint program i ukene fremover. Jeg har også lyst til å benytte anledningen til å takke publikum for at de er tålmodige med oss i en tid som er utfordrende på så mange måter. Orkesteret har et stort ønske sammen med dirigenter og solister å skape fine musikkopplevelser for publikum også i perioden fremover, sier orkesterdirektør Geir Rebbestad.

De store mestrene

Det blir musikk av de store mestrene de kommende ukene. Allerede 11. og 12. februar fremføres Keiserkonserten av Beethoven. 18. februar kan publikum glede seg til praktverk av både Mozart og Sibelius, med dirigent Eivind Aadland og solist Simon Breyer på horn. Avhengig av korona-regler, er Julian Rachlin tilbake i Kristiansand 3. og 4. mars som både dirigent og solist i konserten «Rachlin, Brahms og Mozart», før det 11. mars er klart for «Ung Klassisk 2021», dirigert av Cathrine Winnes.