Legger ut tre ekstraforestillinger til Sister Act!

Scenebilde fra Sister Act

– Dette er fantastiske nyheter! Vi hadde et stort håp om at Sister Act skulle vekke interesse hos Sørlandspublikummet, og at interessen er så stor som dette hadde vi nesten ikke turt å håpe på, sier leder for Kilden Kultur, Daniel Stamnes.

Den verdenskjente musikalkomedien, med premiere 31. Mars, har gått sin seiersgang på legendariske Broadway og West End. Nå ser det altså ut som at seiersgangen kommer til Sørlandet i 2023. En drøy måned etter lansering har forestillingen solgt mer enn 4500 billetter. Derfor settes det opp tre ekstra forestillinger, lørdagene 1., 15. og 22. april.

– Tradisjonelt skal lørdager være gode dager for publikum, så vi har troa på at også disse får bein å gå på, ikke minst nå som mange grubler på hva de skal finne på i julegaver til familie og venner, sier Stamnes.

I skjul i kloster

Handlingen i Sister Act finner sted i San Francisco hvor hovedpersonen må ikle seg nonnedrakt og skjule seg i et kloster fra sin mord-etterlyste ekskjæreste, som leter etter henne.

I hovedrollen som Deloris Van Cartier finner vi publikumsyndlingen Anna-Lisa Kumoji, kjent fra Melodi Grand Prix, Stjernekamp og musikaler som «The Book of Mormon» og «Flashdance». Med seg har hun selveste Mia Gundersen i rollen som Abbedissen. Mia har vært å se i “Svindlere med stil”, “Sugar” og “Evita” på Chateau Neuf. Etter 10 sesonger som dommer i “Norske Talenter” ble nå savnet til teateret for stort og endelig er hun tilbake på scenen!

Kjente ansikt

Anna-Lisa og Mia fronter et stort ensemble med bl.a. Ingeborg Walther (Stjernekamp, Maskorama mm.), Kevin Mbugua (Stjernekamp), Hilde Lyrån, Thomas Stokke, Alexander Langset, Håvard Eikeseth og flere kjente ansikter.

Mattias Carlsson fra Starworks står for regien.