Magiske enhjørninger i bybildet

Feire Skeive Sørlandsdager 2022 med Kilden! Vi deltar i bybildet med store magiske enhjørninger, karaokefest på Bekskjæret utenfor Kilden og regnbue-cupcakes på menyen.

Førstkommende fredag 26. august er det all grunn til å ta med seg familie og venner til torvet i Kristiansand. Klokka 12:00 og 14:00 kan du oppleve to magiske enhjørninger dansende og sjanglende gjennom bybildet. Passer like godt for bestemor og bestefar, som familiens pelskledde venn. Det er en fantastisk koreografi for store og små, varer ca 25 min.

Møteplass for mangfold

Hvilke forventninger og rom er det for skeive som skapere, utøvere og brukere av kunst og kultur? Bli med når vi tar debatten under Skeive Sørlandsdager i Kristiansand!

Karaokekatten

Fortsett feiringen på Bekskjæret utenfor Kilden med Beauty, den 5 meter lange karaokekatten! Syng skjeive klassikere utover havet i godt lag, og nyt snackskurv med Pride cupcakes. Det er Kaja Haven som også står bak designet og bygget av den rosa sphinxen av en katt med karaokemaskin i magen.

Skeiv aften

Senere i høst inviterer vi til skeiv aften der Kilden Teater presenterer en iscenesatt lesning med utdrag fra den banebrytende og opprørske roman Villskudd fra 1979. Velkommen til et forfattermøte med Gudmund Vindsun og en lesning av hans skeive klassiker!