Bedrifter

Kilden teater og konserthus er et senter for profesjonell scenekunst og musikk, og en av Sørlandets viktigste arenaer for kunstopplevelser. Samtidig har bygget og institusjonen utviklet seg til å bli en viktig møteplass for våre samarbeidspartnere. Næringsliv og virksomheter i regionen er flittige brukere av Kilden.

 

INSPIRASJONSSAMLINGER FOR LEDERE

Ledelse handler om å bruke seg selv som verktøy for å skape verdi gjennom andre. Det forutsetter at du kjenner deg selv, og er klok på hvordan samhandle med andre. Mennesket har gjennom årtusener spilt teater og skapt kunst for å fremme menneskets erkjennelse og utvikling. Kunsten har en egen evne til å berøre og åpne opp rom vi ellers ikke ville vært i kontakt med. Den får oss til å se virkeligheten og oss selv på nye måter.

Kilden og psykologspesialist og lederutvikler Mariann Crantz tilbyr et lederprogram over 4-8 halve dager. Programmet bruker kunstens kraft i kombinasjon med teori og forskning på ledelse. Samlingene gjennomføres i Kilden og husets mange scener, oppsetninger og rom vil utgjøre en sterk ramme. Det vil bli som å tre inn i en annen verden for en halv dag, og la seg bevege av sentrale menneskelige temaer tett på skuespillere og teaterkunsten.

Les mer om faglig ansvarlig Mariann Crantz

 

Kontaktperson: Øyvind Lindseth
oyvind.lindseth@kilden.com
Mobil: 908 31 221

Bilde av gammel mann med skjegg og briller.

Samling 1: Mot, unnvikelse og indre drivkraft

11. februar 2020
Henrik Ibsen mener at det er gjennom valgene vi tar at vår karakter skapes, men det krever mot å ta ut sitt potensial.

Samling 2: Endringsledelse og meg selv i rollen

1. desember 2020
Ledere må være opptatt av endring – og for å endre andre, må også du endre deg selv.

Samling 3: Retorikk og sterk formidling

29. januar 2021
Etos, logos og patos utgjør byggesteiner i denne samlingen, men også å bruke seg selv som instrument, med kropp og stemme, for å lykkes

Samling 4: Rollebevissthet og rolleskaping

2. eller 3. mars 2021
Om å aktivt skape lederrollen, og hva vi kan lære av skuespillere, som hele tiden må skape seg en rolle og gjøre den til sin.

BLI SAMARBEIDSPARTNER

Kilden har flere viktige og verdifulle samarbeidspartnere. Det sikrer oss en sunn drift og muligheten til å levere et spennende program med høy kunstnerisk kvalitet. Som samarbeidspartner får du en unik mulighet til å bygge relasjoner, og til å bruke Kilden til å skape felles opplevelser med dine medarbeidere, kunder og relasjoner.

I dag er vår hovedsamarbeidspartnere Fædrelandsvennen, Sparebanken Sør og Agder Energi. Våre øvrige samarbeidspartnere er Lexus, Kanalbyen og JBU Ugland Eiendom. For å fortsette å vokse som kunsthus, trenger vi samarbeid med flere ledende virksomheter i regionen.

Vil du bli en av våre viktige samarbeidspartnere? Ta kontakt med administrerende direktør Harald Furre eller salgs- og markedssjef Janneke Aulie.

 

BEDRIFTSABONNEMENT

Som bedriftsabonnent får du tilgang til utvalgte høydepunkter fra sesongens forestillinger og konserter i Kilden. I tillegg gis du en eksklusiv mulighet til å møte kunstutøvere, høre spennende foredrag og delta i et nyttig og sosialt nettverk. Abonnementet er et halvårlig tilbud som kan brukes av flere i bedriften.

 

JULEBORD OG SOMMERAVSLUTNING

Med julebord eller sommeravslutning i Kilden serverer du dine medarbeidere en unik og minnerik opplevelse. Kombiner en forestilling eller en konsert med god mat og drikke i fantastiske omgivelser i vår restaurant – eller i et eget rom. Vi sørger selvsagt for skreddersøm av dine ønsker og behov. For mer informasjon kan du kontakte bedriftskontakt Øyvind Lindseth på oyvind.lindseth@kilden.com.

Åpningstider

Mandag til lørdag, søndag stengt
Billettkontor 11-16 og åpner igjen 1 time før forestillinger
Foajébar åpner kl. 11
Restaurant Frihavn åpner kl. 16
Dersom det ikke er forestilling/konsert stenger Kilden kl. 16

Adresse

Sjølystveien 2, 4610 Kristiansand
post@kilden.com

Kontakt oss

Billettkontor: 
905 81 111  
billett@kilden.com

Sentralbord: 
905 81 111

Bordbestilling:
902 29 412  
spise@kilden.com

Vakttelefon kl. 16-23:
908 83 118

Følg Kilden 
Følg KSO
Hovedsamarbeidspartner
Samarbeidspartner