Setter opp ekstra SPOR-forestillinger

Bilde fra forestillingen Spor. En ung mann i sort genser holder opp en lysende hvit kule. I bakgrunnen på scenen ser vi ungdommer som også holder hvite baller i ulike størrelser.n

Billettene til SPOR i mars 2022 er allerede revet bort, og nå er det klart at det settes opp to ytterligere forestillinger i samme periode.

– Det er fantastisk gøy for alle de involverte at så mange har lyst til å se SPOR. Vi er allerede godt i gang med forberedelsene, og dette er en ekstra motivasjon for oss, sier regissør og manusansvarlig i SPOR, Elisabeth Lindland.

Opprinnelig var det planlagt at SPOR skulle spilles fire ganger i perioden 4. til 11. mars. Den store interessen fra publikum fører altså til at det settes opp ekstraforestillinger 5. mars klokken 15.30 og 11. mars klokken 18.30. I tillegg frigjøres det flere billetter til forestillingene 4. mars klokken 12.30 og 11. mars klokken 12.00.

Kritikerrost

SPOR er en forestilling med nesten 100 videregående elever og Kristiansand Symfoniorkester på scenen. Forestillingen er bygget opp rundt deltakernes historier, spisskompetanse, personlighet og funksjonsnivå.

Det har vært laget kritikerroste SPOR-forestillinger i 2015, 2017 og 2019. Alle er helt forskjellige, men felles for forestillingene er at symfonisk musikk av Stig Nordhagen, komponert til SPOR, er en av bærebjelkene i forestillingen.

SPOR er et Kilden Dialog-prosjekt og bruker kunst som verktøy for mestring, forståelse og inkludering. Regissør og manusansvarlig er Elisabeth Lindland. Prosjektet er utviklet i tett samarbeid mellom Kilden teater og konserthus og Kristiansand katedralskole Gimle.