Skeive Sørlandsdager i Kilden

installasjon på sjær

Skeive Sørlandsdager går av stabelen fra 22. til 28. august på en rekke steder rundt om i Kristiansand. I Kilden teater og konserthus vil publikum bli presentert en fargerik buffet av arrangementer. Onsdag 27. til fredag 29. august dukker en fem meter lang sphinx med karaokemaskin installert i magen opp på Beskjær, like utenfor Kilden.

dame i badedraktLykkedyr

Intallasjonen Beauty er laget av Kaja Haven (bildet til høyre) i samarbeid med Ravnedans, Sommer i Kilden og Cultiva, og er «et lykkedyr som gir deg mulighet til å synge på en liten tupp av verden».

Fra 16.30 til 18.00 fredag 27. august vil det bli mulig å oppleve en karaoke-seanse utenom det vanlige. I tilknytning arrangement tilbyr Kildens Restaurant Frihavn en egen «PRIDE Snackstallerken» til publikum.

«Ut Av Skallet»

Allerede tirsdag 24. august er det klart for konserten «Ut Av Skallet – Tom Hugo & Regnbuefamilien», der den folkekjære Kristiansandsartisten Tom Hugo (bildet under) presenterer ni nye låter inspirert av skeive historier. Låtene er skrevet sammen med ektemannen Alexander Olsen, og blir presentert sammen med Julie Falkevik (piano), Marius Maaren Bastøe (gitar), Bjarne Severinsen (bass), Tommy Jacksonville (trommer) og Kjell Åge Stoveland (bratsj).

mann i farge og svart/hvitt