Storfornøyd: Har kjøpt konsertpakker i over 10 år

Kristiansand Symfoniorkesters nye sesong er endelig i salg og mange sikrer seg store rabatter ved å kjøpe konsertpakke. Tone Iglebæk er blant disse, og gleder seg.

smilende dame som sitter i en sofa i foajeen til kilden teater og konserthus

Med konserter nesten hver torsdag hele året, er det mange som velger å kjøpe seg en konsertpakke med Kristiansand Symfoniorkester. Tone Iglebæk (51) har abonnert på en av KSOs konsertpakker i over 10 år, og gleder seg til høydepunktene hun har i vente.

– Som abonnent har jeg en bunke med billetter liggende klar, som jeg gleder meg til å bruke! Konsertene er plottet inn i kalenderen i god tid, så det skal mye til at jeg ikke får hørt konserten.

Bestemte seg for å støtte

Tone er født i Kristiansand og oppvokst i Randesund. Nå bor og jobber hun i sentrum. Tone fikk sitt første KSO-abonnement da Kilden åpnet dørene i 2012.

– Jeg hadde frem til da gått på en del konserter, men det var vel litt tilfeldig hvilke konserter jeg fikk med meg, forteller hun.

Da debatten rundt bygging av nytt teater og konserthus pågikk, bestemte Tone seg for å støtte opp om Kilden og være en flittigere bruker av huset. Siden den gang har hun fornyet sitt abonnement med ønsket konsertpakke hver sesong.

Bli kjent med konsertpakkene

Det er totalt fem ulike pakker å velge mellom, med rabatt opp til 40%. Gledene ved en konsertpakke er mange; man sikrer seg en god plass i salen, rabatter på egne og venners billetter, samt gratis medlemskap i venneforeningen Crescendo. Les mer om de ulike konsertpakkene HER.

En av tingene hun verdsetter med å sikre billetter til flere konserter på forhånd, er at hun gjennom sesongen får presentert ny musikk, til stor inspirasjon. 

-Jeg er glad i all slags musikk, men klassisk og jazz er nok favorittmusikken min. Med konsertpakken får jeg flere konserter jeg kanskje ellers ikke ville plukket ut.

Betyr mye

Siden lanseringen har ivrige publikummere sikret seg lønnsomme rabatter og gode plasser. Både de trofaste og nye publikummerne er viktige for KSO, som jobber fulltid gjennom året for å skape gode opplevelser i Kilden.

-At vi har et symfoniorkester betyr svært mye for meg, sier Tone.

-Å kunne sitte i salen og høre orkesteret spille, er en fryd. Kristiansand Symfoniorkester og Kilden er med på å gjøre byen mer komplett, både for oss som bor her og for de som besøker byen. Jeg tror også at KSO betyr mye for musikklivet i byen. Selv spiller jeg i korps og har hatt gleden av å ha dyktige dirigenter som spiller i orkesteret til daglig.