Illustrasjon

TEATERKORTET

Om Teaterkortet

Teaterkortet kan fritt benyttes på alle teaterstykkene som er Kilden Teaters egenproduksjoner i 2023. De er: Eg er vinden, Idioten, Villskudd, Woyzeck, Amadeus og Snøsøstera.
Pris: 1395,-

Fordeler med Teaterkortet

• Du sparer minst 40% pr forestilling. Du kan se hver oppsetning så mange ganger du vil
• Eksklusive tilbud på andre forestillinger i Kilden
• Egne arrangementer for teaterkortinnehavere, bl.a. teatersalonger, foredrag, seminarer og litteraturkvelder som gir mer innsikt i teateret

Teaterkortet kjøpes her på kilden.com eller på vårt billettkontor. Du kan også bestille på billett@kilden.com eller på telefon 905 81 111. Dersom du vil kjøpe Teaterkortet i gave, hjelper vårt billettkontor deg med det.

SLIK HENTER DU UT DINE BILLETTER

Etter at du har kjøpt Teaterkortet vil du få tilsendt en lenke hvor du logger inn, og der du kan hente ut dine billetter fortløpende. Som Teaterkort-innehaver kan du se en forestilling flere ganger om du ønsker det. Husk å gi beskjed til vårt billettkontor dersom du ikke benytter deg av billetten du har tatt ut.

Teaterkortet er personlig og kan kun brukes til uttak av billetter til eieren av kortet. Ønsker du å se forestillingen sammen med noen, tar du kontakt med billettkontoret for å kjøpe ekstra billetter eller endre på plasser.

Kilden Teaters program: