Tidenes sommerprogram i Kilden

sommerplakat

I perioden frem til 31. august blir det mer aktivitet i Kilden enn noen sommer før, med konserter, teater, utstillinger og en splitter ny uteservering.

Det blir kulturopplevelser for hele familien. I hele juli kan du oppleve gratiskonserter hver tirsdag og torsdag klokken 13, samt noe for de minste hver lørdag klokken 13.

– I tillegg til de mange enkeltarrangementer i juni, juli og august vil vi i hele perioden også tilby omvisninger i vårt prisbelønte bygg, kunstutstilling fra Knuden – Kristiansand Kulturskole, et innblikk i hva verkstedene våre produserer og mye, mye mer. Vi tror de fleste skal finne noe interessant hos oss i sommer, sier prosjektleder i Sommer i Kilden, Øystein Flemmen.

Fra fullrigger til symfoni

Som en del av «Vilhelm Krag 150 år» vil To i Båden presentere Sørlandets rike visetradisjon og 25. juni vil Fullriggeren Sørlandet legge til Kilden-kaia, og gjennomføre konsert med Sigvart Dagsland og Janove. Fastboende og turister vil også både før og etter fellesferien få muligheten til å få med seg konserter med Kristiansand Symfoniorkester, og mye, mye mer.

Kilden lanserer også et splitter nytt konsept i sin nye uteservering. Hver dag mellom klokken 11.00 og 17.00 blir det mulig å nyte sola under bølgeveggen akkompagnert av velsmakende retter fra grillen.

Gleder seg

Kjøkkensjef Bjørn Egil Hagen gleder seg til å prøve ut et spennende, nytt konsept på brygga:

– Vi presenterer deilige grillretter bestående av lokale råvarer, og lager et område med fokus på sommerlig velvære. Det blir både småretter, hovedretter og desserter på menyen. Så kan folk enten sette seg ned hos oss og kanskje unne seg noe godt i glasset, eller ta med seg maten videre til Odderøya, Bystranda eller sette seg på bryggekanten utenfor Kilden, sier han.