TV-kjendisene i Moka Efti til Kilden

TV-thrilleren Babylon Berlin er i disse dager i sin fjerde sesong, bandet bak tittelsporet, Moka Efti, blir å finne i Kilden 19. november.

Serien som har gått som en farsott over hele verden er eksportvare av ypperste sort fra Tyskland. En sirlig skildring av 20 tallets Berlin; en fri, levende og pulserende storbytilværelse uten begrensninger, før det gikk så altfor galt. I serien finnes det en klubb ved navn Moka Efti, men i dagens verdensbilde er ikke Moka Efti en klubb, men snarere et 14-manns storband som fanger 20 tallets tidsånd med den største selvfølge.

Storbandet er tro mot tidsånden og beveger seg elegant fra ragtime, chansons, swing og til blues. I front finner vi vokalisten Severija som med en formidabel stemme formidler et hundre år gammelt lydbilde med den største selvfølgelighet. Stemningen og det hedonistiske tilsnittet i Berlin anno 1929 er kanskje langt fra det vi opplever i 2022 i sørlandsbyen vår Kristiansand, men det gjøre det kanskje også desto mer spennende å ta turen til Kilden akkurat denne kvelden

Med en så populær serie som bakteppe er det ikke rart bandet gjort stor suksess verden over. I orkesteret spiller forøvrig også ett av medlemmene i duoen Meute, som skulle spilt på ett av Kildens arrangement i anledning 10års jubileet, som dessverre ble avlyst grunnet en viss pandemi.

Derfor er det ekstra hyggelig å endelig kunne ønske våre tyske venner velkommen til Kilden lørdag 19. november.