Bedrifter

Kilden har utviklet seg til å bli en unik møteplass for samarbeidspartnere, næringsliv og organisasjoner med saler, teknisk utstyr og arrangørkompetanse på internasjonalt nivå. Bygget har flotte arealer som kan tilpasses små og store arrangement i spektakulære og spennende omgivelser.

Kilden kan tilby en spennende arena for arrangement som årsfest, julebord eller sommeravslutning hvor minnerike opplevelser fra restaurant og scene kan være en del av pakken.

Kurs og konferanser

Hvert år arrangeres mellom 40 og 50 konferanser i Kilden teater og konserthus. Vår store publikumsfoajé og fire saler i ulike størrelser gir mulighet for en rekke typer arrangementer – skreddersydd for dine behov.

Hos oss kan du invitere deltakerne inn i et spektakulært og prisbelønnet bygg.

Bilde av sal dekket med hvite border

Julebord og sommeravslutning

Med julebord eller sommeravslutning i Kilden serverer du dine medarbeidere en unik og minnerik opplevelse. Kombiner en forestilling eller en konsert med god mat og drikke i fantastiske omgivelser i vår restaurant – eller i et eget rom.

Vi sørger selvsagt for skreddersøm av dine ønsker og behov.

Inspirasjonssamlinger for ledere

bilde av foredragsholder Mariann Crantz

Ledelse handler om å bruke seg selv som verktøy for å skape verdi gjennom andre. Det forutsetter at du kjenner deg selv, og er klok på hvordan samhandle med andre. Kilden og psykologspesialist og lederutvikler Mariann Crantz tilbyr et lederprogram over 4-8 halve dager. Programmet bruker kunstens kraft i kombinasjon med teori og forskning på ledelse.

illustrasjon av hender som støtter hverandre

Samhandling i organisasjoner

15. februar

I Shakespears stykke velger Rome og Julie å gi hverandre kjærlighet, selv om familiene deres er i konflikt. I organisasjoner har vi mennesker et valg. Lønner det seg å gi uten å tenke på om du får noe tilbake?

Illustrasjon av nøkkel

KOMMUNIKASJON SOM NØKKELEN TIL GOD LEDELSE

25. april

I stykket Grease spilles sterk polarisering mellom grupperinger ut, og det blir tydelig hvor vanskelig det kan være å nå hverandre på tvers av ulike ståsteder.

illustrasjon av en figur som blir påvirket av omverden

MAKT, PÅVIRKNING OG INNFLYTELSE

17. oktober

Denne samlingen handler om påvirkning og gjennomslagskraft! Hensikten er å styrke deg som leder i å få utrettet det som er viktig for deg og din organisasjon.

illustrasjon av en figur i endring

ENDRINGSLEDELSE OG KRAFTEN I LØSNINGSORIENTERT TILNÆRMING

5. desember

Ledere må være opptatt av endring – og for å endre andre, må også du endre deg selv. I kulissene til En julefortelling tar vi deg med på en reise med refleksjoner.

Samarbeidspartnere

Kilden har flere viktige og verdifulle samarbeidspartnere. Det sikrer oss en sunn drift og muligheten til å levere et spennende program med høy kunstnerisk kvalitet. Som samarbeidspartner får du en unik mulighet til å bygge relasjoner, og til å bruke Kilden til å skape felles opplevelser med dine medarbeidere, kunder og relasjoner.

I dag er våre hovedsamarbeidspartnere Fædrelandsvennen, Sparebanken Sør og Å Energi. Våre øvrige samarbeidspartnere er Lexus, Kanalbyen, PwC, SØBO og Hennig-Olsen Is. For å fortsette å vokse som kunsthus, trenger vi samarbeid med flere ledende virksomheter i regionen.

Vil du bli en av våre viktige samarbeidspartnere? Ta kontakt med administrerende direktør Harald Furre eller salgs- og markedssjef Janneke Aulie.