Susie Wang tilbake til Kilden

Bilde av en åpen heis på veg ned mellom to etasjer. En mann prøver å klamre seg fast til åpningen.

Den kritikerroste scenekunstgruppen Susie Wang kommer tilbake til Kilden! 29. mai – 4. juni er det igjen klart for Susie Wangs underlige verden i Kilden.

Etter suksessen i fjor med Licht Und Liebe, er det nå stykket Burnt Toast som settes opp, denne gang i samproduksjon med Kilden Kultur.

– Vi synes det er veldig stas at Susie Wang kommer tilbake til Kilden teater og konserthus allerede i år, og er sikker på at publikum vil få en uforglemmelig opplevelse hos oss etter påske, sier Daniel Stamnes i Kilden Kultur.

HORROR-ELEMENTER

Susie Wang blander ofte horror-elementer inn i sine produksjoner. Ifølge Aftenposten er Burnt Toast «… noe så sjeldent som eksistensielt B-filmsplatterteater for voksne».

Susie Wang ble etablert i 2017, av Trine Falch, Martin Langlie, Mona Solhaug og Bo Krister Wallström, og lager teater som tar fiksjonen på alvor og spiller på lag med drømmer, hallusinasjoner og fantastier. 

SAMPRODUKSJON

Forestillingen Licht Und Liebe, en samproduksjon mellom Kilden Teater og Susie Wang, med urpremiere i oktober 2020, ble i mars 2021 nominert til Ibsenprisen.