Teaterkortinnehavere Lene Hartveit og Laurits Hvidevoll foran Kilden Teaters plakatvegg.

— Teaterkortet beriker livet

— Alle stykkene gjør noe med deg. Om det underholder, eller om det provoserer. Det er med på å berike livet, sier Laurits Hvidevoll.

Han og venninnen Lene Hartveit har begge hatt Teaterkortet fra Kilden i mange år, og med det opplevd alle Kilden Teaters oppsetninger de siste årene.  

— Det er utrolig høy kvalitet på teaterstykkene, spesielt de siste årene. Programmet er mangfoldig, scenografien er imponerende, og jeg synes ensemblet akkurat nå er utrolig spennende, forklarer Lene.  

Teaterkortinnehaver Laurits Hvidevoll fotografert under intervjusetting.

Lønner seg

De bor begge i Kristiansand sentrum og jobber i servicebransjen. Før de fikk Teaterkortet hygget de seg i Kilden flere ganger i året, men da de oppdaget at det ville lønne seg å kjøpe Teaterkortet etter kun to forestillinger per år, var valget enkelt. Siden har de vært faste innehavere av Teaterkortet, som inkluderer billetter til alle Kilden Teaters forestillinger i løpet av et år.  

— Siden vi har Teaterkortet går vi på alle stykkene, også de vi kanskje ikke ville prioritert om vi ikke hadde Teaterkortet. Det har utvidet horisonten vår, og interessen for scenekunst har også økt. Nå har vi lyst til å få med oss alt, sier Laurits.  

Lene legger til at teatersalongene og de ekstra arrangementene som holdes for teaterkortinnehaverne har gjort opplevelsene enda rikere.  

Teaterkortinnehaver Lene Hartveit fotografert under intervjusetting.

— Å få komme på innsiden og vite mer om produksjonene har gitt en helt ny dimensjon til stykkene, forklarer hun.  

De gode vennene forteller også at det å ha Teaterkort som venner gjør at de alltid har et fast møtepunkt, og at det derfor aldri går for lang tid mellom hver gang de sees. Nå håper de enda flere vil få opp øynene for Teaterkortet.  

— Å se så mye god teater til den prisen – da tenker jeg “våkn opp folk” sier Lene smilende.  

Men hvem passer egentlig Teaterkortet for? 

— Det passer for alle! Absolutt alle, konstaterer de to gode vennene.

Om teaterkortet

Teaterkortet kan fritt benyttes på alle Kilden Teaters forestillinger i 2024. De er: Romeo og Julie, Himmeluret, Trazom, Oidipus/Antigone, Tittel kommer av Petter Width Kristiansen og En julefortelling.  
Pris: 1195,- 

FORDELER MED TEATERKORTET

• Fri tilgang til alle Kilden Teaters forestillinger i 2024. Du kan se forestillingene så mange ganger du vil.
• Eksklusive tilbud på andre forestillinger i Kilden.
• Egne arrangementer for teaterkortinnehavere, i form av teatersalonger, seminarer eller litteraturkvelder.

Teaterkortet kjøpes her på kilden.com eller på vårt billettkontor. Du kan også bestille på billett@kilden.com eller på telefon 905 81 111. Dersom du vil kjøpe Teaterkortet i gave, hjelper vårt billettkontor deg med det.

Teaterprogrammet 2024