bilde av pianotangenter i et hjerte

Demenskoret Gullstrupene

Nå starter vi Demenskoret Gullstrupene for hjemmeboende med demens.
Øvelsene er mandager kl. 10:30 – 11.30 på Knuden – Kristiansand kulturskole på Silokaia. Første øvelse er mandag 24. april. 

Fyll ut søknaden og trykk på send. 
Frist for påmelding er 10. april 2023. 

Du kan også skrive ut søknaden, fylle den ut og levere til billettkontoret i Kilden eller legge den i postkassen ved personalinngangen på baksiden av Kilden, eller sende den på mail til: MariaElise.Thorkildsen@kristiansand.kommune.no.
Søknaden ligger også i vårt billettkontor i Kilden, men vi gjør oppmerksom på at vi har stengt i påsken. 
Det er begrenset antall plasser, ca. 20 stk. dermed er det ikke sikkert vi kan ta inn alle. Hvis du har noen spørsmål, ta kontakt med produsent Maria.

Kontaktperson:

Maria Elise Thorkildsen
Tlf. 976 77 024
E-post

Info om oppstart:
Oppstart av koret er (foreløpig) satt til mandag 24.april klokken 10:30 – 11:30, i de splitter nye lokalene til Knuden  – Kristiansand kulturskole (Kildens nærmeste nabo). Adressen hit er Sjølystveien 20. 

Etter øvelsen blir det enkel bespisning, brødmat/kaffe/te. Utover dette vil det være mulighet for kjøp av mat i Kildens foajébar i nabobygget.

Når dere kommer til oss vil vi alltid møte dere med våre frivillige fra Blå Kors, som vil være til stede under alle øvelser fremover. Våre frivillige skal ha blitt kurset i kunnskap om hva det innebærer å leve med demens innen oppstart, og vil være tilgjengelige for å hjelpe dere hvis det trengs. 

Til pårørende: 
Det legges opp til at pårørende kan se på deler av øvelsen enkelte ganger. Utover dette vil de pårørende kunne samles i et annet rom på Knuden, for sosialt samvær og erfaringsutveksling. Det vil også være dager hvor vi vil legge opp til helsefaglig påfyll tilrettelagt for pårørende. 

Det blir også opprettet et eget demenskor for beboere
og brukere av dagsenteret på Strømmehaven.

Om oss:
Dirigent: Solveig Waage
Pianist: Torstein Andersen
Produsent: Maria Elise Thorkildsen
Demenskoret er et samarbeid mellom Kilden teater og konserthus, Knuden/Kulturrullatoren – Kristiansand kulturskole, Universitetet i Agder, Kristiansand kommune og Blå Kors.

Demenskoret Gullstrupene er opprettet med midler fra Sparebanken Sør. 

Gruppe starter demenskor

Initiativtakere: Dagfinn Haarr – politiker og Sølvstrupemedlem, Elisabeth Lindland – prosjektleder Kilden Dialog, Harald Furre – direktør Kilden, Marie T. Sørensen – kommunikasjonssjef Kilden og leder for Kilden Dialog, Maria Thorkildsen – produsent Knuden, Eva Kvelland – direktør marked og kommunikasjon i Sparebanken Sør, Mette Moe Olsen – avdelingsleder Strømmehaven