Demenskoret Gullstrupene er et tilbud for hjemmeboende med demens.
Gullstrupene er godt i gang med ukentlige øvelser, og hadde sin aller første konsert i oktober 2023. Vi har dessverre ikke ledige plasser i koret, men det er mulig å sette seg på venteliste. Ønsker du, eller kjenner du noen som kunne tenkt seg til å bli med på sanggleden?
Kontaktperson:
Maria Elise Thorkildsen
Tlf. 976 77 024
E-post
Øvrig informasjon
Øvelsene finner sted mandager kl. 10:30 – 11:30 på Knuden – Kristiansand kulturskole på Silokaia. Adressen er Sjølystveien 20.
Frivillige fra Blå Kors vil være til stede under alle øvelser. De har blitt kurset i kunnskap om hva det innebærer å leve med demens, og vil være tilgjengelige for å hjelpe hvis det er behov for det.
Til pårørende:
Det legges opp til at pårørende kan se på deler av øvelsen enkelte ganger. Utover dette vil de pårørende kunne samles i et annet rom på Knuden, for sosialt samvær og erfaringsutveksling. Det vil også være dager hvor vi vil legge opp til helsefaglig påfyll tilrettelagt for pårørende.
Det blir også opprettet et eget demenskor for beboere
og brukere av dagsenteret på Strømmehaven.
Om oss
Demenskoret Gullstrupene er et samarbeid mellom Kilden teater og konserthus, Knuden – Kristiansand kulturskole/Kristiansand KulturRullator, Universitetet i Agder, Kristiansand kommune og Blå Kors. Koret er opprettet med midler fra Sparebanken Sør.
Dirigent: Solveig Waage
Pianist: Torstein Andersen
Produsent: Maria Elise Thorkildsen
Initiativtakere: Dagfinn Haarr – politiker og Sølvstrupemedlem, Elisabeth Lindland – prosjektleder Kilden Dialog, Harald Furre – direktør Kilden, Marie T. Sørensen – kommunikasjonssjef Kilden og leder for Kilden Dialog, Maria Thorkildsen – produsent Knuden, Eva Kvelland – direktør marked og kommunikasjon i Sparebanken Sør, Mette Moe Olsen – avdelingsleder Strømmehaven
For å gi de beste opplevelsene bruker vi og våre partnere teknologier som cookies for å lagre og / eller få tilgang til enhetsinformasjon. Hvis du ikke samtykker eller trekker tilbake samtykke, kan det påvirke visse funksjoner og funksjoner negativt.