Kilden Teater og Konserthus for Sørlandet IKS takker følgende samarbeidspartnere og bidragsytere:

Hovedsamarbeidspartner

Andre samarbeidspartnere

  Våre samarbeidspartnere om Kilden

  Kvinne med lyst langt hår som ser inn i kameraet

  Fædrelandsvennen

  Når vi noen ganger samarbeider og slår våre plattformer sammen, er det ikke bare fordi vi skal trekke veksler på hverandre. Det er også for å berike samfunnet rundt oss.

  Bilde av fyrtårn og skjærgård

  Sparebanken Sør

  Vi er opptatt av livet mellom husene, og av at fritiden blir meningsfull og spennende. Derfor gir vi tilbake til regionen og lokalsamfunnene som vi er en del av.

  Mann med briller som sitter på en trapp som går ned til vannet. I bakgrunnen er det sjø og skjærgård.

  Kanalbyen

  Kanalbyen har beboere i alle aldre, fra små barn til godt voksne, som alle kan finne noe som passer i Kildens mangfoldige program. 

  Bilde av mann i mørk dress mot hvit bakgrunnn

  PwC

  Gjennom kunnskapsutvikling og opplevelser basert på kreativitet, kvalitet og mangfold håper vi å bidra til å skape en relevant møteplass med mål om å utvikle Sørlandet.

  Bilde av mann i mørk dress mot hvit bakgrunnn

  Lexus

  Vi er stolte av vårt gode samarbeid med Kilden. De leverer et kulturelt tilbud med en kvalitet, et mangfold og en innpakning som hele regionen vår skal være stolte av. Og som vi ønsker å være en del av. 

  Bilde av mann i mørk dress mot hvit bakgrunnn

  Agder Energi

  Når scenelysene tennes og vi sitter forventningsfulle i salen og ser frem til å bli underholdt, utfordret, overrasket, inspirert og engasjert – er det mulig fordi noen har tatt samfunnsoppdraget sitt på alvor. Kilden gjør det ved å tilby et mangfoldig kulturtilbud som gir opplevelser til et bredt publikum.