Kilden teater og konserthus for Sørlandet IKS takker følgende samarbeidspartnere og bidragsytere:

Hovedsamarbeidspartner

Samarbeidspartner

Partner

  Våre samarbeidspartnere om Kilden

  Kvinne med lyst langt hår som ser inn i kameraet

  Fædrelandsvennen

  Når vi noen ganger samarbeider og slår våre plattformer sammen, er det ikke bare fordi vi skal trekke veksler på hverandre. Det er også for å berike samfunnet rundt oss.

  Bilde av fyrtårn og skjærgård

  Sparebanken Sør

  Sparebanken Sør er en av landets største regionsparebanker. Banken har hovedkontor i Kristiansand, og i alt over 30 kontorer fordelt på Agder, Vestfold og Telemark og Rogaland. Vår visjon er å skape bærekraftig vekst og utvikling for landsdelen.

  Mann med briller som sitter på en trapp som går ned til vannet. I bakgrunnen er det sjø og skjærgård.

  Kanalbyen

  Kanalbyen har beboere i alle aldre, fra små barn til godt voksne, som alle kan finne noe som passer i Kildens mangfoldige program. 

  PWC profilbilde

  PwC

  Gjennom kunnskapsutvikling og opplevelser basert på kreativitet, kvalitet og mangfold håper vi å bidra til å skape en relevant møteplass med mål om å utvikle Sørlandet.

  Bilde av mann i mørk dress mot hvit bakgrunnn

  Lexus

  Vi er stolte av vårt gode samarbeid med Kilden. De leverer et kulturelt tilbud med en kvalitet, et mangfold og en innpakning som hele regionen vår skal være stolte av. Og som vi ønsker å være en del av. 

  Bilde av kvinne i mørk dress mot hvit bakgrunnn

  Å Energi

  Å Energi skal gi kraft til en fornybar fremtid. Vi skal øke produksjonen av ren fornybar energi, sørge for at strømmen leveres sikkert og effektivt gjennom strømnettet, og utvikle nye og bedre energitjenester.

  Paal hennig olsen

  Hennig-Olsen IS

  Hennig-Olsen Is er stolt samarbeidspartner til Kilden hvor både våre ansatte, og våre kunder, gis mulighet til å ta del i Kildens innholdsrike og mangfoldige program flere ganger årlig. 

  Kristian Råmunddal

  SØBO (Sørlandet Boligbyggelag)

  Vår visjon er å bidra til trygge rammer for gode hjem. Varierte og gode kulturopplevelser betyr mye for de aller fleste, og vi har en tro på at opplevelsene du kan få i Kilden er med på å bygge opp under visjonen vår.