Kvinne med fiolin

Hedrer sin far med urfremføring

Konserten onsdag 25. mai blir en spesiell opplevelse fro KSOs egne Louissine Azizian Idsøe. Da står fiolinisten fremst på scenen som solist i urfremføringen av verket Out of this woods, som er en hyllest til hennes avdøde far.

Digital markedsfører

I Kildens salg- og markedsseksjon skal vi ansette en digital markedsfører i 100% stilling Les mer
Sanger og orkester i øvingssetting

Klare for Boulanger-hyllest til torsdag

Torsdag 12. mai er det klart for en konsert noe utenom det vanlige, når den svenske skuespilleren og sangerinnen Evelyn Jones sammen med KSO presenterer musikk fra flere av de mest populære komponistene i moderne tid.

Vikariat Solo Bratsj

Kristiansand Symfoniorkester søker solo bratsj i vikariat.  Les mer

Konsertmester II – engasjement

Kristiansand Symfoniorkester søker Konsertmester II i engasjement. Les mer
Musiker i bakgrunnen og fortellerkunstner

Historien om Maria i Koranen klar for Agder

Den kritikerroste fortellerforestillingen Historien om Maria i Koranen skal de nærmeste ukene spilles i seks ulike kommuner i Agder. Først ut er Risør 23. april.
Regissør stående i rom

Klar for sin andre premiere i Kilden Teater

Hun elsker det uforløste i Rosmersholm. 30. april er regissør Mari Vatne Kjeldstadli klar for premiere på Henrik Ibsens mest mystiske stykke i Kilden Teater.

Paal-Helge Haugen om urpremiera på romanen Anne

Romanen Anne av Paal-Helge Haugen kom ut i 1968 og blir rekna som ein moderne klassiker i norsk litteratur. No settast den opp på ei teaterscene for første gong, med premiere 6. mai. Vi har tatt ein prat med forfattaren.
Fire skuespillere i Heimanfrå

Mer enn 10.000 så Heimanifrå!

I alt 10156 mennesker så Kilden Teaters store forestilling om utvandringen fra Agder til Amerika på 1950- og 60-tallet. Det det høyeste antall publikummere siden De Stundesløse trakk mer enn 12.000 publikummere til sesongpremieren tilbake i 2013.