sommerplakat

Tidenes sommerprogram i Kilden

I perioden frem til 31. august blir det mer aktivitet i Kilden teater og konserthus enn noen sommer før, med konserter, teater, utstillinger og en splitter ny uteservering med grilling på brygga.
åtte plakater

Vant prisen for beste plakatdesign i 2020

Andreas Töpfer og Jan Freuchens teaterplakater til Kilden Teaters produksjoner i 2020 har vunnet Grafills pris for «beste plakatdesign». – Et inspirerende overskuddsprosjekt, heter det i juryens begrunnelse.
Sorthvitt fotografi av tre dansere

Klart for ny dansefestival i august

13. og 14. august er det klart for første utgave av SØaR, en dansefestival skapt for å utvikle og inspirere nye koreografer som ønsker å vise frem arbeidet sitt.
Plakatbilde med teskt: Teater Bonanza på gul og rød bakgrunn

Inviterer til «teater-bonanza» siste helga i mai

Kilden teater og konserthus inviterer til en helg spekket med teaterproduksjoner 28. og 29. mai, og åpner for at dette kan være starten på en årlig happening i Kristiansand.
Orkester og publikum

Sender 17. mai-konserten ut til hele regionen

Kristiansand Symfoniorkester sin tradisjonelle konsert på nasjonaldagen sendes i år gratis til hele befolkningen i Agder. Det blir norsk festmusikk ispedd en ungdommelig tale for dagen.
En mann i hvite klær og parykk står i et kar med vann. Rundt ham står fem personer som vanner ham med små vannekanner

Klar for sin første hovedrolle

Khalid Mahamoud fra Søm er inne i sin første periode som skuespiller, og er nå aktuell med hovedrollen i Holbergs komedie Erasmus Montanus.
tegning av to kvinner i telefon

Intimt kulturmøte på telefonen

De to kommende dagene kan du få intime kulturopplevelser hjemme, gjennom din egen telefon. Torsdag 29. og fredag 30. april lanserer nemlig Kilden Teater LUTTER ØRE.
Bilde av to babyer som ligger på en lilla matte på gulvet.

Babysang

Hver onsdag arrangerer vi babysang , og ønsker foreldre og barn velkommen til et sosialt og musikalsk treff i Kilden.
Skjermdump fra YouTube. Mann med mørkt hår og mørk dress som dirigerer.

Nye digitale konserter hver uke

Kristiansand Symfoniorkester har brukt tiden uten publikum i salen på den beste måten. Nå tilbys nyinnspilte konserter på orkesterets YouTube-kanal hver uke.