Våre digitale kanaler er alltid åpne

Selv om Kildens saler holder stengt på grunn av korona-pandemien, vil vi gjøre vårt ytterste for at du skal ha flotte kulturopplevelser digitalt – der du er.

Vi anbefaler

Stian Carstensen og KSO

Vi har sjelden ledd så mye på en konsert som da multiinstrumentalist og entertainer Stian Carstensen fra Farmers Market var solist og konferansier på Nyttårskonserten vår. Få med deg noen av høydepunktene fra konserten! Dirigent er Peter Szilvay.

Beethovens romanser

Mesterfiolinist Guro Kleven Hagen og Kristiansand Symfoniorkester tolker Ludwig van Beethovens romanse nr. 1 og 2. Disse romansene har vært en av Guros klassiske favoritter helt siden hun var 10 år, og nå er de blitt en av våre favoritter også!

Podkast

Emil Otto Syvertsen – anmelder

En samtale med Fædrelandsvennens mangeårige konsert- og teateranmelder Emil Otto Syvertsen. Han er i dag pensjonist, men er fortsatt en aktiv bruker av kulturtilbudet både i Kilden og i landsdelen. 

Guro Kleven Hagen – fiolinist

Guro Kleven Hagen har likt Beethovens romanser helt siden hun som 10-åring lyttet til dem på bussen på veg til øving. Vi tok også en prat med henne om pandemien og om fiolinen.

Laurent Chètouane – regissør

Regissør Laurent Chètouane var i Kristiansand for å sette opp Anton Tsjekhovs klassiker Kirsebærhaven i Kilden teater. I samtale med teatersjef Valborg Frøysnes

Lars Jakob Rudjord i Kilden

Lars Jakob Rudjords melodiske, meditative og personlige låter er ofte inspirert av kystnaturen her i sør. Selv om han ofte blir sammenliknet med artister som Olafur Arnalds eller Nils Frahm, har Rudjord skapt sitt helt eget sound i den nye, populærmusikkinspirerte sjangeren som ofte kalles moderne klassisk eller neoklassisk musikk.