Alt i mellom – Vol. 3

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

“Alt i mellom – bakker og berg” presenteres av 2. årsstudentene ved Låtskriver og artist fra UiA. Et konsept hvor de ønsker å løfte frem norske låtskrivere og artister. De vil sette fokus på en rekke ulike låtskrivere som alle har inspirert dem på eget vis. Konserten består av låter fra deres egne prosjekter, tolkninger av andre og låter de har skrevet sammen for anledningen.  

Alle låtskriverne skal både tolke norsk-komponerte låter og spille fra sitt eget repertoar, både ting de har skrevet på egen hånd og med hverandre. I tillegg skal de også gjøre tolkninger av sine inspirasjonskilder, blant annet Cezinando, Anne Grete Preus og Jarle Bernhoft. 

Kunstnerisk og produksjonsteknisk veileder: Askil Holm

Aina Dyrud Wassvik

Aina Dyrud Wassvik er låtskriver og artist fra Bø i Telemark. Aina har alltid blitt inspirert av det rundt henne; mennesker, verden og opplevelser, og da hun var 10, startet hun å skrive om inntrykkene hun fikk av dette. Siden da har hun blandet pop, country og velskrevne, ærlige tekster på en måte som både fenger og treffer. Gjennom musikken forteller hun om sin vei i livet, med alt det innebærer av valg, følelser og erfaringer. Norske artister og band hun har hentet inspirasjon fra er Hellbillies, Astrid S og Dagny. 

Eira Øyen Hol

Eira Øyen Hol er en låtskriver og artist fra idylliske Våler i Solør. Med sin særegne vokal og sans for dramatisk harmonikk, skaper hun et røft og mystisk lydlandskap med personlige og ærlige tekster. Musikken hun skriver er en blanding  av nordisk pop, singer-songwriter-sjangeren og filmatisk musikk, og hun leker seg med balansen mellom det akustiske og elektroniske. Musikalsk inspirasjon henter hun fra blant annet Aurora, Kalandra og Susanne Sundfør.  

Lars Hagane Lokander

Lars Hagane Lokander er en låtskriver fra Arendal. Musikken hans har røtter i amerikansk blues og folkrock, med norske tekster om både det nære og det fjerne. Lars er også gitarist og kommer til å lede husbandet denne kvelden. Noen av hans inspirasjoner er Erlend Ropstad, Adam Douglas og Anne Grete Preus. 

Mary April Rose Sønsteby

Mary April Rose Sønsteby er en artist og låtskriver fra Vestre Toten. Sentralt i musikken hennes står nære tekster på dialekt hvor hun lar seg inspirere av de ulike aspektene ved livet, som det å vokse opp, bli eldre og relasjoner til andre på godt og vondt. Bak de såre og reflekterende tekstene skaper hun et lydbilde som er med på å understreke følelsene hun ønsker å formidle med lytterne. Noen av hennes inspirasjoner er Masåva, Siri Nilsen og  Torbjørn Dyrud.  

Regine Sophie Westgaard

Regine Sophie Westgaard er en låtskriver og artist fra Trondheim. Hun er aktiv i hovedprosjektet sitt Mast hvor hun skriver nære låter med utgangspunkt i personlige tanker og egne opplevelser. Hun er svært inspirert av norsk visetradisjon, folkemusikk og nordisk jazz og utforsker ulike lydbilder i et organisk og improvisert landskap. Inspirasjonskildene hennes er blant annet Valkyrien Allstar, Masåva og Marthe Wang.  

Bandmedlemmer

Slagverk: Ole Martin Hauan 
Bass: Lilli-Eline Bakken Skomsøy 
Tangenter: Sigurd Lie Søvold 

AINA

APRIL

EIRA

LARS

REGINE

Kjøp billetter

Lignende forestillinger