Angélique Kidjo

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

Kilden Kultur presenterer: Angélique Kidjo

Afrikas superstjerne med den store stemmen og et enda større hjerte. Angelique Kidjo fra Benin er blitt et symbol på Afrikas kreativitet og energi. Musikken er en unik blanding av hennes vestafrikanske opphav, kombinert med funk, jazz, soul og latinomusikk. 

«Elektrisk og eksplosiv», «med soul og snert», «Afrikas diva» er noen av beskrivelsene av Kidjos musikk og sceneutstråling. Hun har samarbeidet med store navn som Alicia Keys, James Brown og Philip Glass. Den Grammy-vinnende artisten har en kraft og musikalitet som treffer midt i hjertet og hun er et musikalsk fyrverkeri som gjør det umulig å sitte stille og bare lytte.

Da Kidjo og bandet besøkte Kilden teater og konserthus i 2016 spilte de for full sal. I år er hun aktuell med ny musikk: den varme plata «Celia», som vant Grammy for beste verdensmusikkalbum. 

Angelique Kidjo er en av Afrikas sterkeste stemmer på flere måter og hun bruker musikken som en plattform for interkulturell kommunikasjon. Hun er engasjert i politikk, spesielt med tanke på det afrikanske kontinents nåtid og fremtid. 

Varighet: 1 time og 30 minutter uten pause

SE VIDEO

Kjøp billetter

Lignende forestillinger