Barn ingen adgang! 10 år med smell og moro!

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

JUBILEUMSSHOW

Selda, PK og Håvard fra TV-serien Barn ingen adgang! lager et stort spesialshow for å feire jubileet – og de velger Kilden som arena for den eksklusive forestillingen.

Trioen elsker som kjent eksperimenter og eksplosive overraskelser. Jo villere jo bedre! Nå er det ti år siden programmet gikk på TV første gang, og det skal feires til gangs. Den spesielle anledningen er et perfekt påskudd for å gjøre noe utenom det vanlige.

– Vi kommer til å dra på alt vi kan, og gjøre større eksperimenter enn vi har gjort på noen scene før, forteller Barn ingen adgang-gjengen som vil gjøre dette til noe utenom det vanlige for fansen.

Det betyr at de går for flere større eksperimenter som krever såpass med rigging og planlegging at det ikke blir aktuelt å turnere med dette senere. Derfor blir denne forestillingen den eneste i sitt slag. Uten å røpe for mye kan vi si at publikum kan se fram til både klassikere og nye eksperimenter. At det blir eksplosjoner, røykskyer og lukt av svidd heksemel er uansett rimelig trygt å anta.

Så her er det bare å sette seg godt til rette og gjøre seg klar for sterke inntrykk. Men aller først må du sikre deg billett. Denne muligheten kommer ikke igjen!

Passer fra 5 år.

VARIGHET: Ca. 1 time eller til de blir ferdige.

BARN INGEN ADGANG!

Barn ingen adgang! har i mange år gått jevnlig på NRK Super og strømmes fremdeles i NRK-appen av både nysgjerrige barn og eksplosjonsglade voksne.

Programmet som vant Gullruten i 2014 fenger flere enn den aldersgruppen det er laget for. Det ryktes nemlig at publikummere på 30+ også har stor glede av de sprelske påfunnene i både TV-serien og showet Barn ingen adgang!

Kjøp billetter

Lignende forestillinger

“Riksteatret: Det mørke fortet – Et Minecraft-eventyr”

31. mai 2024

KJøp

BARNAS SUPERKILDENDAG!

17. aug 2024

KJøp

Harry Påtter (med å)

7. sep 2024

Få billetter