BERNHOFT – Avenue of Loveless Hearts Turné

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

Jarle Bernhoft, en gudbenådet gitarist, låtskriver, artist, og usedvanlig likandes kar fra Nittedal like nord for Oslo.

Denne kritikerroste og prisvinnende publikumsfavoritten har en samling kruttsterke skiver og utsolgte turnéer bak seg. De siste par årene har det norske publikum fått muligheten til å bli bedre kjent med mannen bak musikken –og brillene –gjennom TV-suksessen «Hver gang vi møtes» og som mentor i årets The Voice.

Høsten 2023 er det duket for Bernhofts sjette studioalbum «Avenue of Loveless Hearts» og i den anledning tar han med seg bandet på tur for å spille noen av låtene fra det nye albumet i godt selskap med låter fra hele hans katalog.

Denne turneen vil ha en litt annen følelse enn tidligere Bernhoft-turnéer, da han vil spille for et sittende publikum og legge mer vekt på de akustiske og organiske låtene i katalogen.

Support: RIKKE 

Etter flere utgivelser som soloartist, utallige konserter med kjente og kjære artister, og TV – opptredener er Rikke et velkjent navn i norske musikk-kretser. Nå har hun knyttet bånd til det anerkjente indie-selskapet Cooking Vinyl i England og er med sin ferske EP «New Beginnings» i ferd med å gjøre seg gjeldende også utenfor landets grenser. Rikke gir deg utilslørt og ærlig indie-pop med store følelser rett fra hjertet, skrevet på et 100 år gammelt flygel, plassert midt i stua hennes.

Kjøp billetter

Lignende forestillinger