Bjørn Tomren “Med et anstrøk av jul”

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

Etter nylig å ha gjennomført verdens korteste Juleturné, bestående av 3 konserter samme dag i Oslo Konserthus, er Bjørn Tomren klar for ny Juleturné i 2023. Tilbakemeldingene fra de vel 3000 som fikk med seg Bjørn i Oslo Konserthuset er entydige; 
Norge har fått en ny Julestjerne.

Høsten 2021 vant Bjørn Tomren Stjernekamp og rakk på kort tid å bli folkeeie. Med sitt unike uttrykk og sin enestående formidlingsevne ble han også omtalt som «den kuleste artisten i Stjernekamp gjennom tidene». Etter seieren tok Tomren med seg bandet sitt, reiste land og strand og gav publikum «90 minutter du aldri får igjen» til stormende jubel og fulle hus.

Så her kommer nok en grunn til å glede seg til jul; Bjørn Tomren med band, gjester og konserten «Et anstrøk av jul»

“En utrolig fascinerende person som trollbinder alle med et musikalsk mangfold som går utenpå det meste. Fra gripende og stemningsfullt til ellevill farse!”

Ole, Sør Fron

“For en vanvittig stemmekontroll og fleksibilitet. Og for noen historier han dro til med mellom låtene. Ble mange latterkuler. Tror faktisk mannen foran meg tisset på seg.”

Frank, Bodø

“En konsert med Bjørn Tomren er en vitaminsprøyte som alle burde få på blå resept!”

Berit, Bø i Telemark

“Helt fantastisk. Den beste konserten jeg noensinne har vært med på. Jeg vekslet mellom gåsehud og latterutbrudd. Hadde ikke forventet noe i nærheten av det jeg fikk oppleve. Mannen er jo et multitalent av en annen verden. Det første jeg gjorde da konserten var over var å gå på nett for å sjekke om det var flere stopp på turnélisten som jeg kunne kjøpe billett til. Dessverre var alt nesten utsolgt, så jeg krysser alt jeg har av fingre og tær for at det blir satt opp flere konserter med bjørn.”

Laila, Åndalsnes

Kjøp billetter

Lignende forestillinger

Symfonica

7. des 2024

KJøp

«An American Holiday» med Adam Douglas

7. des 2024

KJøp