Bjørn Tomren – Jul på godt og vondt

Når

21. des

Scene

Konsertsalen

Pris

685 ,-

Varighet

90 minutter uten pause

Kommende forestillinger

Bjørn Tomren, som ble folkeeie og omtalt som «den kuleste artisten i Stjernekamp gjennom tidene» etter seieren i 2021, legger ut på juleturné igjen! Fjorårets turné, «Med et anstrøk av jul», ble en kjempesuksess. Konserten ble spilt for fulle hus fra Kristiansand i sør til Harstad i nord, og tilbakemeldingene og jubelen fra publikum var klar: Dette måtte gjentas! 

Årets turné, «Jul på godt og vondt», spilles fra 21. november til 21. desember, og Bjørn Tomren og bandet hans er innom 22 byer og spillesteder før de vender nesen hjemover igjen. På veien skal de gjøre sitt ytterste for å gi det norske folk et forsiktig snev av julestemning, med et variert repertoar og lune, morsomme historier, levert på måten bare Bjørn Tomren kan. 

Dette sa publikum etter konsertene i fjor: 

«Utradisjonell julekonsert som viser hvilken tusenkunstner Bjørn Tomren er. Følelsesregisteret mitt gjennom konserten gikk fra måpende og forundret via rørt til lattermild» – Sissel, Os

«Bjørn Tomren lager konsertmagi med sin humor, sin enorme musikalitet og sitt personlige uttrykk. Konserten var et høydepunkt og jeg anbefaler konserten på det varmeste til hvem som helst.» Vigdis, Husnes)

«En fantastisk konsert. Den desidert beste «julekonserten» jeg noensinne har vært på». Lars-Inge, Bømlo 

«Flott konsert! Tomren har ei utruleg stemme, artig humor og han kan sjonglerer – kva meir kan ein ynskje? Når han i tillegg har med seg tre framifrå musikarar vert det rett og slett heilt prima!» Connie, Førde

«Det er utrolig lenge sia jeg har ledd så mye!! En herlig bisarr humor! Ingen gikk sure derfra.» Tore, Stokmarknes

På scenen

Bjørn Tomren
Edvard Mjanger – bass
Hans-Olav Molde – trommer
Einar Sogstad – tangenter

Kjøp billetter

  • desember 2024
  • 21.
    lør
    Tid:
    18:30 - 20:00

Lignende forestillinger

Snekker Andersen og Julenissen

16. nov 2024

KJøp

En julefortelling

21. nov 2024 - 21. des 2024

KJøp

Superbandets Jul – Vol. 5

23. nov 2024

KJøp