«Elsker, elsker ikke» – En musikalkonsert

SeniorKilden

Når

25. mai

Scene

Multisalen

Pris

225 NOK

Varighet

60 minutter

Kommende forestillinger

 • tirsdag / 25. mai / 12:00
 • tirsdag / 25. mai / 14:30

SeniorKilden presenterer: «Elsker, elsker ikke» – En musikalkonsert

Kristiansander Trine Bariås , tidligere medvirkede i Sound of Music og Terje Vigen ved Kilden Teater, gjester SeniorKilden sammen med Trond Teigen, Liv Unni Undall Larsen og Benjamin Hiley med en fengende musikalkonsert. På repertoaret finner du mange kjente sanger, men de byr også på flere overraskelser underveis. Artistene garanterer uhøytidelig stemning, og en formiddag med både latter og tårer.

I denne konserten er det mange forskjellige situasjoner vi alle kjenner oss igjen i fra kjærlighetsforhold og vennskap. For eksempel konflikter i et parforhold («Take me or Leave me» fra Rent, «Fine» fra Ordinary Days), Bryllupsnerver («Not Getting Married Today» fra musikalen Company) og utfordringen ved å uttrykke følelser i et forhold («Three Little Words» fra musikalen Ghost og «Being Alive» fra Company)

Etter at de i 2018/2019 var de kollegaer i The Phantom Of The Opera på Folketeateret gjorde de denne konserten for første gang på Caféteateret i Oslo i 2019 med stor suksess og nå gleder de deg til å vise den for sørlandspublikummet med et strålende tre-manns orkester.

Orkester:

Ellen Marie Carlsen, Kristian Frøland, Torstein Kinn

Vi gjør oppmerksom på at det benyttes scenerøyk i denne forestillingen.

Kjøp billetter

 • mai 2021
 • 25.
  tir
  Tid:
  12:00 - 13:00
 • 25.
  tir
  Tid:
  14:30 - 15:30