Eva Weel Skram

Når

4. okt

Scene

Konsertsalen

Pris

495 - 595 ,-

Varighet

90 minutter uten pause

Kommende forestillinger

Eva Weel Skram er aktuell med ny musikk, og legger ut på turné til høsten!

Med låter som «Om du vil», «Selmas sang», og den nyeste hiten «La meg være», som har ligget spikret på radiolistene i lang tid, er Eva Weel Skram uten tvil en av de mest folkekjære artistene vi har her til lands.

Skram har sluppet to album med norske tekster, “Finne heim” fra 2018 og “Sleppe tak” fra 2021, begge har høstet strålende kritikker, og blitt omtalt som både «Brutalt ærlig» og musikalsk modent. Denne våren er det duket for mer ny musikk fra Sogndalsartisten, som stadig imponerer med sine liveopptredener og låter som treffer blink.

Skrams varemerke har blitt fengende melodier med sterke norske tekster om temaer som ligger hennes hjerte nært, noe som har vist seg å virke både trøstende og inspirerende for hennes stadig voksende publikum.

«Eva Weel Skram har lenge vært en av Norges mest distinkte popartister. Med albumet «Sleppe tak» ligger alt til rette for at hun skal bli allemannseie», skrev Dagsavisen i sin anmeldelse av sistnevnte album, noe som har hevet Eva helt opp i toppsjiktet av norskspråklige popartister her til lands.

Kjøp billetter

  • oktober 2024
  • 04.
    fre
    Tid:
    18:30 - 20:00

Forslag til deg