Fastlandet – Torun Eriksen

Når

12. des

Scene

Multisalen

Pris

150 - 375 ,-

Varighet

Ca. 75 minutter

Kommende forestillinger

Torun Eriksen til Kilden med sitt nyeste album, Fastlandet!

Torun Eriksen debuterte med albumet Glittercard på Jazzland Recordings i 2003 og har siden utgitt seks kritikerroste album. Med sine poetiske tekster og helt egne blanding av jazz, soul og pop, overskrider musikken hennes sjangre og hun regnes i dag som en av våre mest særpregede utøvere med et dedikert og voksende publikum nasjonalt og internasjonalt.

Med Fastlandet går hun nye veier og gjør det meste for første gang: Tekstene er norske; formatet trio; lydlandskapet elektroakustisk; og musikken improvisert og gjennomkomponert side om side og lag på lag. Mangeårig musikalsk makker og bassist Kjetil Dalland er vekslende anker og fridykker med sitt særegne, utforskende spill. Italienske Alessandra Bossa på flygel, stemme og live-electronics utvider paletten sonisk og i tid og rom – det ene øyeblikket dvelende, det neste virvlende virtuost. Atle Nymo gir albumet en fjerde dimensjon med varme og skinnende klarinetter.

— Fastlandet er historier om å miste. Men også om å ta vare på det man har mens man har det: livet, hverandre, øyeblikket. Viktigere enn noe, og likevel så utrolig vanskelig for oss. Fastlandet er forsøk på å lage et sted å være her og nå.

Foto: Alf Solbakken
Torun Eriksen er en sjelden blomst. I det vi trodde vi visste hvor vi hadde Torun Eriksen musikalsk, så staker hun ut en spennende, ny kurs» – Tor Hammerø, Nettavisen

Kjøp billetter

  • desember 2024
  • 12.
    tor
    Tid:
    19:00 - 20:15

Lignende forestillinger

South City Stompers

14. sep 2024

Gratis

Hodge Podge

5. okt 2024

Gratis