Festaften med Gregory Porter og KSO

Kilden teater og konserthus

Når

29. jan

Scene

Konsertsalen

Pris

995 NOK

Kommende forestillinger

I ti år har Kilden teater og konserthus formidlet kunst til hele Agders befolkning, og for å markere vårt store jubileum inviterer vi til en storstilt festaften!

På scenen står den verdensberømte jazz-vokalisten Gregory Porter sammen med vårt eget Kristiansand Symfoniorkester. Dette blir magisk!
Hans varme barytonvokal og musikk som grenser mellom jazz, soul og gospel har vunnet Gregory Porter to Grammy-priser for beste jazz-album. Han har flere ganger blitt sammenlignet med hans store forbilder Stevie Wonder, Nat King Cole og Donny Hathaway.

Denne kvelden har du også mulighet til å oppleve Boksen; Et intimt og mørkt rom, kun opplyst av levende lys, hvor én til seks publikummere av gangen vil få oppleve å bli omsluttet av åtte sangere fra Kilden Vokalensemble som synger en vakker og melodiøs sang. Det er få voksne i dag som opplever at noen synger bare for dem. Dette er opplevelsen vi ønsker å gi til de som våger å ta imot.

Vi starter feiringen i foajéen med å høre deilige toner fra live jazz-band, før vi beveger oss inn i salen for den minneverdige konserten. Billetten inkluderer ett glass før konserten. Senere fortsetter kvelden i foajeen med mer musikk, fest og jubileumsstemning. La oss sammen feire alle de vakre øyeblikkene vi har delt i dette fantastiske bygget de siste ti årene, og la oss glede oss over alt vi skal oppleve de neste ti!

På scenen står også bandet bestående av:
Jørn Øien, piano
Edvard Askeland, bass
Elias Tafjord, slagverk
Rolf Kristensen, gitar

Se video med Gregory Porter

Kjøp billetter

  • januar 2022
  • 29.
    lør
    Tid:
    18:00 - 23:59