Festkonsert – 3. gardekompani i Hans Majestets Kongens Garde

Når

10. jun

Scene

Konsertsalen

Pris

50 - 200 ,-

Varighet

75 minutter uten pause.

Kommende forestillinger

Festkonsert i Kilden

3. gardekompani i Hans Majestets Kongens Garde er Norges fremste representasjonsavdeling. Kompaniet har en ambisjon om å hvert år bli verdensledende innen kombinasjonen musikk- og drilleksersis. I løpet av året løser de en rekke oppdrag både i inn- og utland på vegne av Hæren, Forsvaret og Norge.
I år har kompaniet et innholdsrikt program. Når de besøker Kilden og Sørlandet har kompaniet akkurat løst første del av årets norgesturné, hvor de har fulgt Kongeparets fylkestur i Nordland. I august reiser kompaniet til Skottland for å delta på Royal Edinburgh Military Tattoo, en av verdens største internasjonale tattooer. Kompaniet er mest kjent for sin drilloppvisning, men musikktroppen spiller også en rekke større konserter, både innlands og utenlands.
Årets musikktropp består av Norges fremste amatørmusikere inne til førstegangstjeneste. Gardemusikkens dirigent er Musikkmajor Sverre Stakston Olsrud, som har en lang karriere bak seg som musiker i Forsvarets Musikk. Han vil lede Gardemusikken gjennom et meget variert program som inneholder alt fra W.A. Mozart til Pat Metheny og Knut Reiersrud, selvfølgelig ispedd tradisjonell militærmusikk.

Kompaniet ser virkelig frem til å besøke Kristiansand og få spille i fantastiske Kilden!

Kjøp billetter

  • juni 2023
  • 10.
    lør
    Tid:
    17:00 - 18:15