Festkonsert – 3. gardekompani i Hans Majestets Kongens Garde

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

Festkonsert i Kilden

3. gardekompani i Hans Majestets Kongens Garde er Norges fremste representasjonsavdeling. Kompaniet har en ambisjon om å hvert år bli verdensledende innen kombinasjonen musikk- og drilleksersis. I løpet av året løser de en rekke oppdrag både i inn- og utland på vegne av Hæren, Forsvaret og Norge.
I år har kompaniet et innholdsrikt program. Når de besøker Kilden og Sørlandet har kompaniet akkurat løst første del av årets norgesturné, hvor de har fulgt Kongeparets fylkestur i Nordland. I august reiser kompaniet til Skottland for å delta på Royal Edinburgh Military Tattoo, en av verdens største internasjonale tattooer. Kompaniet er mest kjent for sin drilloppvisning, men musikktroppen spiller også en rekke større konserter, både innlands og utenlands.
Årets musikktropp består av Norges fremste amatørmusikere inne til førstegangstjeneste. Gardemusikkens dirigent er Musikkmajor Sverre Stakston Olsrud, som har en lang karriere bak seg som musiker i Forsvarets Musikk. Han vil lede Gardemusikken gjennom et meget variert program som inneholder alt fra W.A. Mozart til Pat Metheny og Knut Reiersrud, selvfølgelig ispedd tradisjonell militærmusikk.

Kompaniet ser virkelig frem til å besøke Kristiansand og få spille i fantastiske Kilden!

Kjøp billetter

Forslag til deg

YMK

25. okt 2024

KJøp

Gaming & Heroes

15. nov 2024

KJøp