Frida Ånnevik

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

Publikums- og kritikerfavoritten Frida Ånnevik har fra sin debut i 2010 formet et uttrykk der tradisjon og nyskaping smelter sammen, og trives godt med å både passe inn i – og samtidig utfordre det å være visesanger.

Med albumet «Andre sanger» fra 2019 fikk Frida stor suksess. Albumet bestod av gjendiktninger av sanger som er blant Fridas favoritter og som hun med glans gjendiktet til norsk. Blant annet låter fra solide artister og låtskrivere som Joni Mitchell, Spice Girls, Astrid S, og Janis Ian.

Den 9. febuar slipper Frida det nye albumet, «VI», der publikum allerede har blitt kjent med tre av låtene; “Danse og grine”, “Alt hu treng” og “To over tolv”, som høstet terningkast fem og seks hos anmelderne.

Gjennom pandemien da alt ble snudd på hodet med måneder med hjemmekontor i 2020, fant Frida og kollega Chris Holsten hverandre musikalsk og laget en norsk versjon av verdenshiten «If The World Was Ending» (JP Sax / Julia Michaels). På norsk ble den «Hvis verden» og teksten traff publikum i alle aldre. Låten ble kåret til «Årets låt» på Spellemannprisen 2020, og er hittil strømmet mer enn 22 millioner ganger!

Kjøp billetter

Lignende forestillinger