Galaksehopen

Kilden Teater

Når

9. sep - 16. sep

Scene

Multisalen

Pris

150 - 275 ,-

Kommende forestillinger

Samproduksjon med Kilden Teater / Kilden Dialog og BANANAZ   

Av Chrisander Brun, Kristin Helgebostad og Ingeleiv Berstad

Velkommen inn i GALAKSEHOPEN, en omsluttende rominstallasjon og en oppløst konsert som fungerer etter egne naturlover. Du blir ledet inn i gravitasjonsfeltet av utøverne, rommets hjelpere, med bakgrunn fra rap, pop, leikarring, samtidsdans, musikal, teater og metall. Sammen med disse rappende, syngende og dansende energiene skaper vi klynger av kontinuerlig bevegelse. Galaksehopen er en sanselig reise som tråkker innover og ekspanderer utover i nervesystem, solsystem og tankesett. Her kan du få kjenne på energetiske strømninger som sender fellesskapet av gårde ut i det villeste kosmos og inn i ditt indre univers.

I Galaksehopen blir publikum invitert til å gå i rolig tempo, det er fullt mulig med rullestol. For de som har behov for annen tilrettelegging, ta kontakt med vårt billettkontor.
Mer om prosjektet

Kristin Helgebostad, Ingeleiv Berstad og Chrisander Brun møtes i interessen for å skape opplevelser som forskyver perspektiv og utfordrer sansene. Med scenekunstprosjektene sine ønsker de å skape rom for transformasjon og dedikasjon.

Kjøp billetter