Ghost note

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

Hva er vel mer digg enn å høre sju samspilte musikere legge lag på lag med rytmer – sikre på seg selv og samspillet dem imellom?

Det elleville stjernelaget i Ghost-Note gir deg selveste framtidsfunken. Anført av to helt eksepsjonelle trommiser, Snarky Puppy-veteranen Robert “Sput” Searight og Nate Werth, kjører Ghost-Note i gang et ustoppelig rytme-tog. En veritabel eksplosjon av digge grooves, bakpårytmikk og coolness fremført av et samspilt superband som også har spilt med storheter som Prince, Snoop Dogg, Erykah Badu, Herbie Hancock, Kendrick Lamar, Marcus Miller, Toto, Justin Timberlake og mange, mange flere.

Robert “Sput” Searight og Nate Werth pusher ut låt etter låt der de jakter på den hellige gral: den futuristiske funken. Der de står på skuldrene til James Brown og Sly & The Family Stone, mikser de framtidsfunken med like deler afrobeat, hip-hop, psychedelia og verdensmusikk.

Og la det være helt klar: her er det rytmene som står i fokus. Uimotståelige, hardtslående, softe, frampå, bakpå, tighte og løsslupne rytme-jams som får deg til å vagge i takt med Sput og Werths trommestikker.

På scenen
– Robert Sput Searight / drums
– Nate Werth / percs
– Justin Jay Mack McKinney / bass
– Peter Knudsen / guitar
– Sylvester Onjejiaka / bari sax
– Jonathan Mones / alto sax
Futuristisk funk

Robert «Sput» Searight og Nate Werth pusher ut låt etter låt der de jakter på den hellige gral: den futuristiske funken. Der de står på skuldrene til James Brown og Sly & The Family Stone, mikser de framtidsfunken med like deler afrobeat, hip-hop, psychedelia og verdensmusikk.

Og la det være helt klar: her er det rytmene som står i fokus. Uimotståelige, hardtslående, softe, frampå, bakpå, tighte og løsslupne rytme-jams som får deg til å vagge i takt med Sput og Werths trommestikker.

Kilden Kultur og Kristiansand Jazzvesen presenterer: Ghost Note

Denne novemberkvelden blir spesiell – vi føler det på oss. Her kan det være lurt å sikre seg billett tidlig. Du vil vel ikke gå glipp av selveste framtidsfunken, vel?

Kjøp billetter

Lignende forestillinger

South City Stompers

14. sep 2024

Gratis

Hodge Podge

5. okt 2024

Gratis