Helix den hengende hagen – tilrettelagt

Kommende forestillinger

  • Ingen kommende forestillinger

Noen få billetter tilgjengelig i amfi – kontakt billettkontoret for kjøp av disse! Forestillingen foregår i en installasjon, amfiplassene er utenfor denne installasjonen. Billettkontor: Tlf. 905 81 111 – billett@kilden.com

I Helix er alt opp ned!

Legg deg ned på en sky og se opp på verden. Følg eføyen bortover treet, oppover regnet og nedover skyen. Det klirrer og kimer når en lodden møll suser forbi. I Helix er alt i bevegelse.

Helix er en sanseforestilling og en installasjon som passer for barn fra 2 -10 år og barn og ungdommer med funksjonsvariasjoner. Visningen kl 15 er tilrettelagt, som vil si at det er ekstra stor takhøyde for å være seg selv, med alle sine lyder, bevegelser og reaksjoner.

Tilrettelagte forestillinger er åpne for alle, men de er spesielt tilpasset for barn, voksne og familier med behov for litt mer avslappede rammer for å nyte opplevelsen. Under forestillinger som er tilrettelagt har vi gjort noen justeringer:

Under denne forestillingen vil det også være flere vakter og verter til stede for å assistere dere om det er behov for det. Under forestillingen vil lyset i salen være dempet, men aldri slått av. Vi har justert lydnivået i de høyeste toppene.

Viktigst av alt:
Under tilrettelagte forestillinger er det helt lov til å både snakke høyt, le, gråte, tikse, og rope. Det er i tillegg lov til å gå inn og ut av salen så mye du måtte ønske. Det vil være to verter inne i salen for å assistere dere og være behjelpelig med det dere måtte trenge.

Spektra er et kunstnerkollektiv som består av scenekunstnere og visuelle kunstnere basert i Kristiansand. Vi produserer tverrkunstneriske performanceinstallasjoner for et mangfoldig publikum. Installasjonene fokuserer på fullstendig kroppslig immersjon og sanselige interaksjoner og eksisterer som mulighetsrom for felles utforskning og undring i nye universer.

Kunstnerisk team og støttepartnere.
Justine Eikås: Ide og visuell kunstner
Tonje Sannes: Ide, prosjektleder, koreograf, utøver
Theis Irgens: Produsent og dramaturg/reggisør
Sindre Sannes: Komponist og musiker
Vilde Eskedal: Visuell kunstner
Irene Ingebretsen: utøver

Prosjektet er støttet av: Kulturrådet, Agder fylkeskommune, Kristiansand kommune, Bergesenstiftelsen og Cultiva.

Begge forestillingen har et tilgjengelig lydtillegg som man kan benytte hvis man ønsker. Det er spesielt tilpasset publikum som er blinde eller har en synshemming. Man får da et eget headset der man får mer tekst og fortelling. Gi beskjed på forhånd om du ønsker dette. 

Kjøp billetter

Lignende forestillinger

“Riksteatret: Fantorangen på teater”

23. mai 2024

KJøp

Harry Påtter (med å)

7. sep 2024

KJøp

Finagel Felespiller

21. sep 2024

KJøp