HORDE

Når

8. – 9. juli

Pris

0,-

Kommende forestillinger

Fredag 8. juli kl. 15.00 på Slettheiabanen
Fredag 8. juli kl. 17.30 på Jens Bjørneboes plass
Lørdag 9. juli kl. 15.00 på Jens Bjørneboes plass
Lørdag 9. juli kl. 17.30 på Slettheiabanen

Se Veibeskrivelse

Slettheiabanen

Forestillingen spilles på fotballbanen på Slettheitoppen. Banen ligger like ved Øvre Slettheia Skole, foran Slettheitoppen Borettslag. Se plassering i Google Maps her.

Buss
Fra sentrum tar man buss M3 fra Vestre Strandgate, plattform B. Se rutetider på akt.no

Jens Bjørneboes plass

Jens Bjørneboes plass ligger i Kristiansand sentrum, mellom Domkirka, biblioteket og Peppes Pizza. Se plassering i Google Maps her. 

Hvem har tilgang til kunsten? Hvem får delta i kunstneriske prosjekter?  Spørsmål knyttet til kjønn og kulturell bakgrunn står i sentrum når de to anerkjente koreografene Ingri Fiksdal og Solveig Styve Holte skaper performancen HORDE sammen med ni jenter fra Kristiansand i alderen 15-17 år. Danseprosjektet popper opp på Slettheia og Jens Bjørneboes plass  8. og 9. juli. 

Mer om Horde

Som tittelen antyder, vil Fiksdal og Holte utforske massens kraft og flokken som et flertydig fenomen. HORDE tar utgangspunkt i et hverdagslig bevegelsesspråk som gjennom repetisjon, forskyvning av tempo, endring av kraft og retning skaper dynamiske mønstre, rytmer og forflytninger. Med seg på laget har de også kostymedesignerne Elnaz og Mahtab Gargari. De er søstre og samarbeidspartnere, og har blant annet arbeidet med artister som Arif, Astrid S, Amanda Delara og Linni.

HORDE hadde premiere under åpningen av det nye Munch-museet i Bjørvika hvor deltakerne var ungdommer fra Oslo. Forestillingen tas nå til Kristiansand der utøverne denne gangen er ungdommer fra byen.

HORDE er en samproduksjon mellom Kilden Teater, Kilden Dialog og Fiksdal/Holte. Forestillingen er støttet av: Bufdir, Kulturrådet, Kulturtanken, FFUK, Oslo Kommune.

Se video fra HORDE-premieren i Oslo:

Følg Horde på Instagram:

Medvirkende

Cathrine Birkenes Berrefjord

Shania Genilke

Mathilde Øpstad-Knutsen

Yamama Almahmoud

Aurora Johnsen Olaisen

Eva Helene Cameron

Hanna Grosaas-Kristiansen

Lykke Jortveit

Saron Yonas

Forslag til deg

SOMMER I KILDEN 24. – 27. juli

25. jul 2024 - 27. jul 2024

Gratis

All About Mimi

24. aug 2024

KJøp

Viggo Venn

31. aug 2024

KJøp