Hovedøen Social Club slynger julen inn

Kommende forestillinger

Kilden Kultur presenterer: Hovedøen Social Club

Hovedøen Social Club slynger julen inn – igjen!

Når nettene blir lange og vi ikke ser skogen for bare julepynt og ribbefett er det godt å vite at det er duket for årets mest usannsynlige latinamerikanske konsertopplevelse. Det blir lystige  salsaversjoner av klassiske norske julesanger, men også nyere julehits som «All I want for Christmas». 

Hvis du skulle være i tvil om du bør gå på denne konserten så spør deg selv; hvordan ville det lyde hvis f.eks «På låven sitter nissen» eller «Bjelleklang» hadde blitt skrevet i Havanna en gang på 50-tallet, den gangen Hemingway spradet omkring i restaurantene omgitt av elegante kjoler, høye sigarer og longdrinks. Ville man likevel lengtet etter puddersnø, vadmelsnikkers, kvikklunch og termos-kaffe? Svaret får du ALDRI! (med mindre du kommer på konserten, da).

Kvelden begynner allerede 20.00 med DJ EyRey El Nica i salen. Konsertstart 21.00, DJ i pausen og på etterfesten! 

Hovedøen Social Club slo igjennom med et brak da ” Que viva Noruega!” kom sommeren 2008, og fikk en historisk trippel A-listing på NRK P1. Våren 2009 kom oppfølgeren ”Ay caramba!”, og i tillegg til turné for Rikskonsertene fikk plata massiv oppmerksomhet i TV og dagspresse. Konserten ”Klassikere a la Cuba” i samarbeid med KORK ble en stor suksess i Latin-Amerika og spilles jevnlig på TV på Cuba der Joner er geniforklart og har fått kultstatus blant musikere. 

Vil du lære salsa før konserten? Nicasino danseskole tilbyr fire ukers nybegynnerkurs med konsertbillett inkludert. Oppstart 20. november. 

Kjøp billetter

  • Ingen kommende forestillinger