Hundrevis av barn i vill kamp

Kilden Teater

Scene

Dansesalen

Pris

100 NOK

Varighet

45 minutter

Kommende forestillinger

På vei fra sykehuset, der en bestefar akkurat har gått bort, faller et barn fra skuldrene til sin far, og ned mot en islagt asfalt. Men i stedet for å treffe den, faller barnet videre og ned mot et hav. Der nede ser han en skute med hundrevis av barn i vill kamp.  

Dette er utgangspunktet for den rykende ferske teksten Hundrevis av barn i vill kamp skrevet av Eirik Fauske. Fauske er en ung, spennende dramatiker som skaper underfundige univers med et poetisk språk for barn. Han har bl.a. skrevet stykket Under barnehagen som ble nominert til Ibsenprisen i 2011.  

Gjentatte ganger opplever barnet dette fallet inn i et fargerikt univers, hvor naturen beveger seg mellom fantasi og virkelighet, og man aldri er sikker på hva som er hva. Over tid forvandles fantasiverdenen seg fra å være sjørøvere i hagen til Fortnite på datamaskinen. De samme opplevelsene, og vanskelige følelsene i hverdagen, bearbeides gjennom ulike former for lek i et univers hvor det ikke finnes grenser.  

Arendalsbaserte og nyetablerte Agder Nye Teater ved Magnus Sparsaas og Sunniva Fliflet står for regien. Med en uforutsigbar scenografi vil de skape en spennende lekeverden som barna kan leve seg inn i.  

Passer for alle, men anbefalt fra 5 år og oppover.

Teksten har fått utviklingsstøtte fra Dramatikkens hus.  

I forbindelse med forestillingen tilbyr vi en egen barnevennlig meny i Frihavn: Pasta bolognese, servert med godt brød. Barn kr. 50,-, voksne kr. 100,-. Maten kan bestilles samtidig med kjøp av billett.

Kjøp billetter

  • Ingen kommende forestillinger